Gemeente Hellevoetsluis


Informatieavond herinrichting Amnesty Internationallaan nabij Struytse Hoeck

Aanleg ongelijkvloerse kruising / turborotonde
Om de doorstroming van het gemotoriseerd verkeer rond het winkelcentrum de Struytse Hoeck te verbeteren is besloten de kruispunten op de hoofdinfrastructuur hiervoor aan te passen. In voorgaande jaren zijn al op twee kruisingen op de Plataanlaan en op de kruising Amnesty Internationallaan bij de ABN-AMRO bank rotondes aangelegd.
Dit jaar wordt de kruising Amnesty Internationallaan/Kanaalweg WZ/ Sprong gereconstrueerd in de vorm van een turborotonde. Verder wordt de oversteek langzaam verkeer Trambaanpad/Sprong heringericht en wordt de kruising Muiderslotpad/Amnesty Internationallaan gereconstrueerd als ongelijkvloerse kruising in de vorm van een half verdiept viaduct.

Op dinsdag 26 januari 2010 organiseert de gemeente Hellevoetsluis een informatieavond over dit plan. De gemeente wil u tijdens deze avond informeren over de definitieve uitwerking van het wegontwerp en de wijze waarop de werkzaamheden uitgevoerd gaan worden.

Omwonenden van het gebied en andere belangstellenden zijn van harte welkom op deze bijeenkomst in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Oostzanddijk 26 van 20.00 tot ca. 22.00 uur.

Het programma van de avond ziet er als volgt uit: Vanaf 19.45 uur Inloop met koffie en thee
20.00 uur Inleiding door wethouder E.H. Taal
20.10 uur Presentatie over het wegontwerp en uitvoering werkzaamheden 20.30 uur Pauze
21.00 uur Beantwoording van vragen
21.45 uur Afsluiting informatiebijeenkomst


01/14/2010