Gemeente Zevenaar



18-01-2010: Bijeenkomst Wijkgericht werken voor Schrijvershoek en Bloemenkamp

Wethouder Niko Wiendels en Wijkcoördinatie Zevenaar hebben de bewoners van de Schrijvershoek en de Bloemenkamp per brief uitgenodigd voor de bijeenkomst Wijkgericht werken. Deze bijeenkomst is op dinsdag
26 januari in de Griethse Poort aan de Oude Doesburgseweg en duurt van
19.30 tot 22.00 uur.

Wijkgericht werken
Zevenaar heeft het wijkgericht werken hoog in het vaandel staan. Er is een nieuwe beleidsnotitie genaamd âStappen naar een veranderende toekomstâ. Daarin staat beschreven wat wijkgericht werken is, wat wijkteams zijn en hoe u als bewoner uw bijdrage kunt leveren. In de gemeente Zevenaar hebben we wijkteams. De twee wijken Bloemenkamp en Schrijvershoek zijn samengevoegd en hebben één gezamenlijk wijkteam.
Uw wijkteam zit te springen om nieuwe leden. Bewoners die ogen en oren in de wijk hebben, bewoners die het leuk vinden om activiteiten te organiseren, bewoners die willen meedenken, etc.

Wilt u meer weten over wijkgericht werken, het wijkteam en wat u kunt betekenen voor uw wijk, kom dan naar de bijeenkomst Wijkgericht werken Bloemenkamp/Schrijvershoek! Er is een presentatie over wijkgericht werken. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen over wijkgericht werken en wat u voor uw wijk(team) kunt betekenen. De gebiedsagent Ruud de Raat is ook aanwezig.

U kunt zich opgeven voor de bijeenkomst Wijkgericht werken Bloemenkamp/Schrijvershoek door contact op te nemen met uw wijkcoördinator Mascha Geurts. Telefoon (0316) 595 539 (maandag t/m donderdag) of via email; m.geurts@zevenaar.nl