KNHS

Specialist Gert van den Hof komt naar Ermelo
26 januari 2010
gert van den hof demonstratie.jpg

Vrijdagavond 19 februari organiseert de KNHS op haar centrum in Ermelo een rondje instructie met Gert van den Hof. Tijdens deze educatieve avond met als thema Zadelmak maken en corrigeren van probleempaarden gaat Van den Hof aan het werk met onbeleerde paarden en een paard met gedragsproblemen.

Gert van den Hof is een begrip in de paardenwereld. Al op jonge leeftijd ontwikkelde hij zijn eigen methode om paarden zadelmak te maken. Met deze methode is Van den Hof in staat om een volledig onervaren paarden binnen 15 minuten te berijden.

Gert van den Hof heeft met deze methode al honderden paarden zadelmak gemaakt. Door de ervaring en kennis die hij hierbij opdeed, is Van den Hof inmiddels een expert in het heropvoeden van paarden met gedragsproblemen. Binnen zeer korte tijd onderscheidt hij karaktertypes bij verschillende paarden. Hierdoor kan hij snel de juiste verhouding tussen mens en dier bewerkstelligen.

Een rondje instructie met Gert van den Hof is een unieke ervaring voor alle paardenliefhebbers. Op 19 februari gaat hij aan de slag met een aantal onbeleerde paarden van bezoekers. Hij zal hierbij de belangrijkste facetten van het zadelmak maken aan bod laten komen en de verschillende karaktertypes uitvoerig bespreken. Daarnaast gaat Gert aan de slag met een probleempaard.

Het rondje instructie wordt gehouden in de Prins Willem-Alexanderhal van het KNHS-centrum en begint om 19.30 uur. De avond duurt tot ongeveer 22.30 uur en de entree is 15,-- per persoon. Wil je de avond bijwonen, meld je dan van tevoren aan per e-mail: accommodaties@knhs.nl of per fax (0577) 40 17 25.