Gemeente Dalfsen

Sprokkelaar van het jaar

26-01-2010

Wethouder Diny Laarman is Sprokkelaar van het jaar 2010.

Persbericht van Carnavalsvereniging De Sprokkelaars

Carnavalsvereniging de Sprokkelaars is er trots op om dit jaar Wethouder Diny Laarman te benoemen tot Sprokkelaar van het jaar 2010.

Deze hoge onderscheiding is haar op de gala avond van 23 januari jl. uitgereikt, omdat zij zich met een grote inzet en een uitzonderlijk enthousiasme, zowel beroepsmatig als op vele vrijwilligersvlakken al jarenlang inzet voor het dorp `Lemelerveld'.

Als Wethouder van de Gemeente Dalfsen heeft Diny Laarman het Carnaval altijd een warm hart toegedragen. Zij weet vanuit haar Portefeuilles dat het Culturele carnavalsfeest het Welzijn en de Volksgezondheid op het Platteland ten goede komt. En dat zowel op Maatschappelijk als Sportief gebied een gezonde strijd onder optochtdeelnemers een positieve uitwerking heeft. En deze vorm van Openluchtrecreatie een grote stroom Toerisme richting ons Sprokkeldorp teweeg brengt tijdens de carnavalsdagen.

Daarnaast heeft zij altijd een grote bewondering voor iedereen, die op welke wijze dan ook, een vrijwillige bijdrage levert aan het leefbaar houden van kernen zoals Lemelerveld. Dit jaar heeft Diny voor het laatst de Sleutel van het Sprokkeldorp aan de Prins kunnen overhandigen, daar zij heeft aangegeven na ruim 16 jaar de politiek vaarwel te zeggen. Als gemeenteraadslid en Wethouder heeft Diny mede zorg kunnen dragen dat ons dorp, hoewel klein van kern, een grootse uitstraling heeft op zowel sportief als maatschappelijk gebied.

Diny Laarman bedankt voor alles wat je voor ons Sprokkeldorp hebt kunnen doen!
Wethouder Laarman is Sprokkelaar van het jaar