Persbericht

CIBER beste ERP-dienstverlener volgens Black Book of Outsourcing

Eindhoven, 26 januari 2010 - CIBER is benoemd tot de beste ERP-dienstverlener in de jaarlijkse internationale ranglijst van The Black Book of Outsourcing. Ook in de subcategorieën SAP-dienstverlening en managed services haalde de ICT-dienstverlener een eerste plaats.

De Brown-Wilson Group houdt elk jaar een onderzoek onder 26.000 klanten van uitbestedingsbedrijven. Dit tevredenheidsonderzoek wordt gezien als het meest uitgebreide en representatieve onderzoek naar outsourcing ter wereld. In het deelgebied ERP-dienstverleners werden 1.888 klanten ondervraagd, die 106 leveranciers beoordeelden. In 9 van de 18 categorieën kreeg CIBER de hoogste waardering, waaronder innovatie en het leveren van maatwerk.

"CIBER is een van de meest gewaardeerde uitbestedingspartijen ter wereld", zegt Scott Wilson, medeauteur van The Black Book of Outsourcing. "Blijkbaar levert het bedrijf precies de prestaties waar klanten naar op zoek zijn in een ERP-dienstverlener."

"We zijn buitengewoon trots op deze waardering, die we hebben gekregen door onze commitment naar onze klanten toe", zegt Tom van den Berg, directeur van CIBER Nederland. "Onze medewerkers maken het verschil, door de ervaring, expertise en technologische kennis die ze met zich meebrengen. Ook speelt mee dat CIBER wereldwijde aanwezig is en zijn diensten heeft bewezen in meer dan 2.000 ERP-projecten in de hele wereld."