Ingezonden persbericht


Fort Advocaten zoekt geïntegreerd via Legal Intelligence

Rotterdam, 26 januari 2010

Fort Advocaten N.V., Amsterdams kantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht, bestuursrecht, insolventierecht, ondernemingsrecht en vastgoedrecht, maakt vanaf januari 2010 gebruik van Legal Intelligence. Legal Intelligence is een zoekdienst die alle toonaangevende juridische bronnen, zowel openbare websites als literatuur van uitgevers, in één keer doorzoekt.

Contentintegratie is een `hot item' in de Nederlandse advocatuur. Steeds meer kantoren zien de toegevoegde waarde van de ontsluiting van veel bronnen via één zoekschil, zeker als die ­ zoals bij Legal Intelligence ­ gemakkelijk te gebruiken is en bovendien kwalitatief uitstekende zoekresultaten geeft. Ook Fort Advocaten koos na een uitgebreide vergelijkende proef voor het systeem van Legal Intelligence.

Carolien Bonsma, kantoordirecteur, is enthousiast over de overeenkomst met Legal Intelligence: "De vergelijking van Legal Intelligence met haar concurrenten is in het voordeel van de eerste uitgevallen. Zo zijn de zoekresultaten van het systeem beter, en stellen wij ook de snelheid en deskundigheid van de ondersteuning bijzonder op prijs."

Evert de Pender, directeur van Legal Intelligence, is blij met de komst van Fort Advocaten als nieuwe klant van zijn bedrijf: "De grondige evaluatie van ons systeem levert ons niet alleen deze nieuwe klant op, maar ook informatie over hoe wij Legal Intelligence nóg beter kunnen maken. De wensen van onze gebruikers spelen een vooraanstaande rol in de doorontwikkeling van de zoekdienst."


- einde bericht ­