Rabobank Nederland

Mededeling Rabo Extra Ledenobligaties

In navolging van het persbericht d.d. 12 oktober 2009, deelt Rabobank Nederland mee dat na sluiting van de Inschrijvingsperiode de totale nominale waarde van Rabo Extra Ledenobligaties is vastgesteld op EUR 900.000.000. De totale nominale waarde omvat de Reserve die is vastgesteld op EUR 30.248.900. Alle Rabo Extra Ledenobligaties waarvoor is ingeschreven en betaald, worden toegewezen.

Verwezen wordt naar het prospectus gedateerd 23 oktober 2009 en het supplement gedateerd 9 december 2009 inzake een actuele ontwikkeling, met betrekking tot de aanbieding door Rabobank Nederland van Rabo Extra Ledenobligaties (tezamen, het "Prospectus"). De termen die in dit bericht worden gehanteerd en die zijn aangeduid met een hoofdletter hebben de betekenis zoals aangegeven in het Prospectus.

In het Prospectus is bepaald dat de aanvankelijke totale nominale waarde van de uit te geven Rabo Extra Ledenobligaties (inclusief de eventuele Reserve) afhankelijk is van de vraag naar Rabo Extra Ledenobligaties gedurende de Inschrijvingsperiode en zo spoedig mogelijk na het einde van de Inschrijvingsperiode bekend zal worden gemaakt op www.rabobank.nl.

De Rabo Extra Ledenobligaties zijn obligaties met een coupure van 100 euro nominaal en een looptijd van de datum van uitgifte tot 30 december 2013 met het recht (maar niet de plicht) van Rabobank Nederland tot omwisseling van de Rabo Extra Ledenobligaties in Rabobank Ledencertificaten. De Rabo Extra Ledenobligaties hebben een vaste rente van 3,5% op jaarbasis over de in de desbetreffende renteperiode uitstaande hoofdsom.

Dit bericht dient uitsluitend ter informatie en mag niet worden opgevat als een aanbod, noch als een uitnodiging tot het doen van een aanbod. De aanbieding van Rabo Extra Ledenobligaties geschiedt uitsluitend op basis van het Prospectus.