Gemeente Beverwijk


Informatiebijeenkosmt over actieve leefstijl 60-plussers in Beverwijk

Dat bewegen goed is voor lichaam en geest en belangrijk voor alle leeftijden, weten we allemaal wel! Maar hoeveel moet je per week bewegen? Moet je persé lid zijn van een sportclub om voldoende te bewegen? Om welke beweging gaat het dan? En wat als je niet alles goed meer kunt bewegen?

Een consulente van Sportservice Noord-Holland geeft bij een informatiebijeenkomst antwoord op onder andere deze vragen. Daarnaast zijn er bewegingsdocenten aanwezig die u laten zien welke mogelijkheden er voor u zijn om verantwoord te bewegen. Ook kunt u zich tijdens deze informatiebijeenkomst inschrijven voor een fitheidtest!

Het beweegproject wordt gefinancierd via een extra subsidie van de gemeente Beverwijk en is een samenwerkingsverband van Stichting Welzijn Beverwijk, Ontmoetingscentrum De Stut en Paviljoen Westerhout. Inhoudelijke ondersteuning komt van Sportservice Noord-Holland.

De bijeenkomst vindt op drie locaties, verspreid in Beverwijk, plaats:

Op dinsdag 26 januari van 10.00 uur tot 12.00 uur in Paviljoen Westerhout, Westerhoutplein 3, tel.: 228624.

Op dinsdag 2 februari van 14.00 uur tot 16.00 uur in buurthuis Wijk aan Duin, Wilgenhoflaan 2c, tel.: 220944

Op dinsdag 16 februari van 10.00 uur tot 12.00 uur in ontmoetingscentrum De Stut, Maasstraat 3, tel.: 248648

U hoeft zich niet van te voren aan te melden en de toegang is vrij, inclusief koffie/thee. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de locatie van uw keuze.