Ingezonden persbericht


Persbericht Soestvrijstaal- Productiehuis Het Kaasschaafcollectief 07-01-2009

Jongeren enthousiast voor eerste podiumavond Soestvrijstaal

Vrijdag 22 januari vond de eerste podiumavond van dit jaar plaats in cultuurpodium Artishock.

Er stroomden veel jonge bezoekers toe, de kapstokken konden het niet aan en de grond werd bezaaid met jassen. Het was een geslaagde avond waarbij je van alles kon verwachten: van hiphop tot akoestisch, van dichtkunst tot elektronisch en van jongleren tot (tijdelijke) tatoeages. De avond ligt bij ieder nog vers in het geheugen en de volgende staat alweer voor de deur: vrijdag 5 februari wederom in Artishock. Dit keer met optredens van Aestrid 1.1

(singer-songwriter) Mrs. G-Ezz B2B Justified (DJ's) 1914 (punk) Alexander Meijer (Soester poëzie) en de ... band ( dat is nog even spannend)

Wat heb je gemist?

Onder andere het optreden van Schoppenheer. Hij kwam het podium op gekleed in een mantel met kroon en werd omringd door vier muzikanten in monnikkostuum. De band kreeg al na hun eerste nummer het hele publiek mee met hun rockende hiphop. De stem van Eveline Fijen bezorgde bij iedereen kippenvel op de armen en De Hoeren speelden liedjes die je niet gelijk zou associëren met hun naam: mooi, droevige, rustig en vooral veel gitaar. Frank Nieuwenhuizen gaf een jongleershow met lichtgevende ballen en Marius Sielcken bracht mooie poëzie. De avond werd geopend en afgesloten door D-Jam B2B DJ Ruisseau.

Volgende editie 5 februari!

Vrijdag 5 februari is het alweer tijd voor een nieuwe getalenteerde avond. Met dit keer:

Aestrid 1.1 ( singer-songwriter) Mrs. G-Ezz B2B Justified ( Dj's ) 1914 ( punk) Alexander Meijer

( Soester poëzie) De .... band ( naam nog niet bekend!)

Host: Rowan Lodder en Visuals door Vj ofzo

Aanvang: 20:00 uur tot 00:30 uur

Locatie: Artishock, Steenhoffstraat 46, 3764 BM Soest

Entree: gratis

Dit keer zorgen we voor extra kapstokken!