Ingezonden persbericht


Amsterdam Oost

PERSBERICHT
Amsterdam, 16 januari 2010

D66 Amsterdam Oost

Het campagneteam van D66 Amsterdam Oost heeft vandaag de volgende actie uitgeschreven:

Plak de D66-posters en win concertkaarten voor Kane op het Java-eiland!

De verkiezingen komen snel dichterbij. Nog een paar weken en dan mogen de inwoners van Oost hun stem uitbrengen, hopelijk kiezen zij dan voor D66 Amsterdam Oost. Het campagneteam werkt hard om dat voor elkaar te krijgen door te flyeren, posters te plakken en te twitteren.

D66 Amsterdam Oost wil echter meer! Overal in Stadsdeel Oost moet de D66-poster te zien zijn met de slogan: Anders Ja D66 Bestel dus een poster en hang hem op een opvallende manier aan de binnenkant van je raam.

Maar D66 Amsterdam Oost heeft nog grotere ambities. Ook daar hebben we jouw hulp bij nodig, waarmee je ook nog 2 concertkaarten voor Kane op 18 juni op het Java-eiland kunt winnen! Maar dan zul je wel verder moeten gaan dan alleen de poster achter je raam te hangen.

Wat is de bedoeling?
Bestel gratis een D66-poster door een mail te sturen naar het onderstaande e-mailadres. Haal de poster op en plak hem achter je raam. Kleed de poster zo bizar en ludiek mogelijk aan met feestverlichting of iets anders. Een andere mogelijkheid is dat je op pad gaat en zoekt naar een opvallende, bizarre of ludieke plek en plak de poster daar op. Maak hier vervolgens een foto van en mail die naar: D66oost2010@gmail.com.

Het maakt niet uit of je wel of geen lid van D66 bent. De enige voorwaarden zijn:
1. De poster moet in Stadsdeel Oost (Oost/Watergraafsmeer én Zeeburg) opgehangen worden;
2. Er moet een foto van gemaakt worden die doorgestuurd wordt naar het genoemde e-mailadres;
3. De poster moet blijven hangen tot 3 maart

Uitslag
Kort na de verkiezingen zal een jury, bestaande uit kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen voor D66 Amsterdam Oost, de meest ludieke en origineelste inzending uitkiezen en bepalen wie de winnaar van de twee concertkaarten voor Kane op het Java-eiland is. De uitslag van deze wedstrijd zal aan de winnaar worden bekend gemaakt per e-mail. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Voor het aanvragen van een gratis poster en het doorsturen van je foto, kun je mailen naar:

D66oost2010@gmail.com

Voor meer informatie kun je terecht op de website van D66 Amsterdam Oost: www.d66amsterdamoost.nl



Ingezonden persbericht