Gemeente Schagen

Schager sterrendag groot succes!

Afgelopen zaterdag werd in discotheek KDanz het vrijwilligersfeest 2010 gevierd, dit jaar omgedoopt tot de Schager Sterrendag! Maar liefst 375 mensen die in Schagen vrijwilligerswerk verrichten, hadden zich voor het feest aangemeld.

Ondanks de sneeuw kwam men in groten getale over de rode loper de Hall of Fame binnen gelopen. Hier werden de vrijwilligers ontvangen door burgemeester Westerink, wethouder Heddes en een zestal 3e-jaars studenten die de musicalrichting van het conservatorium volgen. Deze artiesten verzorgden een aantal spetterende optredens met een zeer gevarieerd repertoire.

Â

In zijn toespraak gaf wethouder Heddes aan dat de Schager samenleving zonder de vele vrijwilligers niet zou kunnen draaien, waarvoor hij iedereen uiteraard heel hartelijk bedankte.

Verder was er een uitgebreid buffet en kon men allerlei activiteiten doen, zoals sjoelen, de zenuwspiraal en andere
behendigheidsspelletjes. Wie inspiratie had maakte een sterrenschilderij. Ook was het dringen bij de glamourfotograaf, waar iedereen als een echte ster op de foto ging. Deze werd ter plekke geprint om in een lijstje mee naar huis te nemen. Rond 19.45 uur verrichte burgemeester Westerink de trekking van een tombola waar cadeaubonnen en een professionele fotoreportage te winnen waren. Toen de prijswinnaars werd gevraagd voor welke organisatie zij actief waren, bleek maar weer dat veel mensen zich voor meerdere doelen inzetten en dat dit vrijwilligersfeest dus zeer verdiend is!

Â

Na het laatste optreden klonk er een welverdiend applaus voor de artiesten en ging men, te horen aan de positieve geluiden, voldaan naar huis. De fotoâs die zaterdagavond zijn gemaakt, kunt u overigens downloaden via www.knowhowevents.nl , klik aan de linkerkant op âSee Howâ en kies vervolgens het fotoalbum âSterren van Schagen!â.

Â

Schager Sterrendag B&W

Schager Sterren Dag groepsfoto_klein.jpg