Ingezonden persbericht


Persbericht

Utrecht, 25-01-2010,

Conclusion en Geert Glimmerveen partners in strategie en duurzaamheid.

Geert Glimmerveen, een bekende speler in de energiemarkt voor strategieontwikkeling en business development en directeur van Energy Strategy Consultants, heeft zijn naam verbonden aan de zakelijke dienstverlener Conclusion. Deze samenwerking betekent voor Conclusion een verbreding van haar dienstenpakket met advisering over energievraagstukken en tegelijkertijd voor Glimmerveen een kans om zijn groeiambitie te realiseren. Samen hebben zij als doel een vooraanstaande speler in de markt te worden.

"Groeien tot een hoogwaardig adviesbureau op het gebied van klassieke en duurzame energie" is voor Geert Glimmerveen de motivatie geweest om de samenwerking met Conclusion aan te gaan. Operationele vraagstukken waren Geert's speerpunten bij Nuon en Eneco. Hij was vervolgens jaren Directeur Strategie bij Eneco tot hij in 2009 een nieuwe uitdaging zocht: kennis en ervaring inzetten als adviseur op energie en duurzaamheidvraagstukken. De vorming van Energy Strategy Consultants was een logische vervolgstap. Door zich te binden aan Conclusion kan Geert Glimmerveen zijn groeiambitie waarmaken en kan hij door gebruik te maken van het netwerk van Conclusion klanten op een hoog en breed niveau een stap verder helpen in hun ontwikkeling op het gebied van 'klassieke' energie en duurzame energie.

Nieuwe businessmodellen worden ontwikkeld om (decentraal) duurzame energieopwekking te realiseren. De centrale en decentrale overheid kan op klassieke en duurzame energievraagstukken niet aan de zijlijn blijven staan. Energie-efficiency vraagt om innovatief product- en dienstenontwerp en om baanbrekende businessconcepten voor de gebouwde omgeving, mobiliteit, e.d. Dit vraagt om een onafhankelijk partner om creatieve oplossingen te zoeken. Conclusion Energy Consultants biedt deze oplossingen.

Conclusion heeft in 2009 duurzaamheid tot een van de speerpunten van de organisatie benoemd. Dit heeft begin januari geleid tot het behalen van het ISO-certificaat 14001. De kennis en ervaringen van Geert Glimmerveen sluiten goed aan bij de uitstraling van Conclusion, die haar dienstenpakket met deze samenwerking verbreed. Beide partijen geloven dat oplossingen die in samenhang worden genomen beter zijn en dat zij elkaar goed kunnen aanvullen om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Energy Strategy Consultants zal verder gaan onder de naam Conclusion Energy Consultants.



Ingezonden persbericht