Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 27 januari 2010

Choreografen DansClick seizoen 2010-2011 bekend.

Op 25 januari, is tijdens de vijfde selectiedag van DansClick besloten welke choreografen de DansClick tournees 9 en 10 gaan invullen. DansClick brengt volgend seizoen twee tournees naar de schouwburgen. Een double-bill met EXIT van Arno Schuitemaker en Short Circuit / Isalien van Jerôme Meyer & Isabelle Chaffaud én een tripple-bill met Prospect Future van Joeri Dubbe, 15 minute universe van David Middendorp en Lu Carmella van Mor Shani & Ron Amit

Gedurende de dag kregen de aanwezige schouwburgprogrammeurs tien (delen van) voorstellingen te zien, waarna zij hun stem uit konden brengen op die voorstellingen die zij het liefst aan hun schouwburgpubliek willen presenteren. DansClick heeft op deze manier weer twee bijzondere tournees samen kunnen stellen van choreografen die klaar staan om zich aan het grote publiek te presenteren.

DansClick is een samenwerking tussen Korzo producties (Den Haag), Danswerkplaats Amsterdam en 13 schouwburgen. Twee keer per seizoen reist DansClick met nieuwe, aanstormende choreografen langs de Nederlandse schouwburgen. Het publiek laat zich verrassen en krijgt zo de kans om als eerste de talenten van de toekomst te ontdekken én te ontmoeten.

Het volledige persbericht inclusief een toelichting op de geselecteerde stukken vindt u in de bijlage. (opvragen bij afzender)




Ingezonden persbericht