Gemeente Beverwijk


Gemeente herstelt vorstschade aan wegen

Door de vorst van afgelopen tijd is er schade ontstaan aan de wegen. De gemeente heeft de schade inmiddels voor het grootste deel geïnventariseerd en laat momenteel de gaten in het wegdek herstellen.

De volgende locaties zijn inmiddels hersteld of worden de komende periode aangepakt: Dellaertlaan, Bankenlaan richting Duinrust, Plesmanweg/Alkmaarseweg, Aagtendijk, Alkmaarseweg/Plesmanweg, Olieslagerslaan, fietspad Plesmanweg, Baljuwslaan, Groene weg, Westerhoutplein, Spoorsingel, Warande, Büllerlaan, Luxemburglaan, Wijk aan Duinerweg, Creutzberglaan, Zeestraat richting Wijk aan Zee, Schans, Velserweg, Aagtenpoort, rotondes Noorderweg, rotonde Plantage/Wijk aan Duinerweg, Halve Maan en de Laan der Nederlanden.

Tips
De weersomstandigheden zijn van grote invloed op de werkzaamheden en het kan zijn dat na de dooi er nog meer schade aan de weg tevoorschijn komt. De gemeente houdt dit goed in de gaten. Bovendien kunnen herstelwerkzaamheden bij erg lage temperaturen niet plaatsvinden. Komend voorjaar wordt nogmaals geschouwd om na te gaan waar nog reparaties nodig zijn. Weet u nog vorstschade aan de weg en komt deze niet voor in bovenstaande lijst? Laat dit de gemeente dan weten via 0251-256256.