Gemeente Haaren


mee naar Brussel?

Gaat u mee naar Brussel?

Beste inwoners van de gemeente Haaren,
Bent u benieuwd hoe het er uitziet in het bestuurlijke hart van Europa?

Zou u het Europees Parlement wel eens "live" willen zien?

Wilt u wel eens een Europarlementariër spreken?

Regelmatig vragen mensen ons hoe het er in Brussel aan toe gaat.

Graag bieden wij daarom geïnteresseerde inwoners uit onze gemeente de gelegenheid om kennis te maken met de Europese wijk in Brussel, waar de Eurocommissarissen zetelen, het parlement vergadert en alle beslissingen van de Europese Unie worden voorbereid.

Wij hebben kunnen afspreken dat op 28 januari 2010 een Haarense delegatie wordt ontvangen in Brussel.

Het bezoek begint om 13.00 uur met een lunch in het Europees parlement, vervolgens is er van 14.00 - 15.00 uur een gesprek met een Nederlandse Europarlementariër en tot slot staat er een bezoek aan de publieke tribune van de grote vergaderzaal op het programma.

Na het bezoek aan het Europees parlement heeft u ook nog ruim de tijd om het centrum van de Belgische hoofdstad met al zijn mooie, beroemde plekjes te bezoeken.

Wij hebben voor deze trip een bus gereserveerd die 50 mensen kan vervoeren.

De bus vertrekt op 28 januari om 09.30 uur bij het gemeentehuis in Haaren en zal om 19.00 uur weer uit Brussel huiswaarts keren. De thuiskomst wordt dan verwacht rond 21.30 uur

De kosten voor dit uitstapje bedragen, afhankelijk van het aantal deelnemers, maximaal EUR 30,-- per persoon, inclusief lunch.

Als u meer informatie wilt hebben of als u zich wilt aanmelden, neem dan contact op met onze voorlichter Helma van Drunen, rechtstreeks bereikbaar via 0411 62 73 50 of h.van.drunen@haaren.nl

Ik hoop u te mogen begroeten in de bus,

Frans Ronnes,
burgemeester.