Gemeente Mook & Middelaar


Informatieavonden belastingaangifte 2009

Informatieavonden belastingaangifte 2009

voor mensen met een handicap of chronische ziekte en mantelzorgers

Â

Komend voorjaar kunt u weer aangifte doen over het belastingjaar 2009. Als u een handicap of chronische ziekte heeft of mantelzorger bent, zijn er voor u belangrijke wijzigingen in de belastingaangifte. Zo is de aftrek van buitengewone uitgaven met ingang van het belastingjaar 2009 sterk beperkt. Ook zijn er binnen de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ) belangrijke wijzigingen.

Om u hierover te informeren en u te wijzen op andere belangrijke zaken bij het doen van uw belastingaangifte, bent u van harte welkom op de gratis toegankelijke informatieavond Donderdag 28 januari 2010 in Gennep
De avond starten om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot twee dagen voor de betreffende avond bij MEE Noord en Midden Limburg telefoon: 077 396 15 15 website: www.mee-nml.nl (Cursussen/ informatiebijeenkomsten) U ontvangt dan ook verdere informatie. Vol = vol!
De bezoekers aan deze avonden krijgen de mogelijkheid om met korting de belastingaangifte te laten verzorgen door een onafhankelijke belastingconsulent.
De organisatie is in handen van MEE Noord en Midden Limburg, Mantelzorgondersteuning Noord Limburg (waaronder de Steunpunten Mantelzorg van Synthese, Wel.kom en Vorkmeer), Thuishulpcentrale Midden Limburg en de Gehandicaptenraad Venlo.