KunstSalon Eindhoven vervolg op succesvolle kunstbeurs 2009

21/01/2010 11:06

Beursgebouw Eindhoven BV

Ook begin 2010 zal Eindhoven, net als in 2009, in het teken staan van kunst. En wàt voor kunst. De KunstSalon Eindhoven wordt dan gehouden in het Beursgebouw. Met recht een kunstbeurs vol met 'the top of the art'. De beurs van vorig jaar krijgt hiermee een vervolg. De groei naar nog betere kwaliteit en performance heeft geresulteerd in een nieuwe naam: KunstSalon Eindhoven. En zo gaat deze beurs de komende jaren verder door het leven.

KunstSalon Eindhoven is een hoogstaand evenement waar kunst en culinair opgaan in inspirerende ontmoetingen. En waar geldt: art meets art. Met zoveel pracht en schoonheid aan zowel moderne, als klassieke schilderijen en sculpturen, fotografie, toegepaste kunst, antiquariteiten en antieke sieraden waant u zich in deze designstad van 28 tot en met 31 januari in wereldse allure.

KunstSalon Eindhoven: the top of the art!

De Kunstwerken:

Na de opening op 28 januari kunnen bezoekers genieten van de kunst die gepresenteerd wordt door een groot aantal standhouders. Deze presentatie gaat van klassieke kunst, tot aan hedendaagse kunst, sculpturen, antieke sieraden, bijzonder glaswerk uit Italië; kortom te veel om op te noemen aan bijzondere kunst. Daarnaast zullen de deelnemers ook hun highlights tonen: Galerie Willy Schoots presenteert een one-man-show van kunstenaar Kees van Bohemen. Daarnaast toont hij werken van Lucebert en Klaas Gubbels. Berengo uit Venetië zal, net als vorig jaar prachtig glaswerk tonen van klinkende namen als Massimo Lunardon, Luigi Benzoni en James Coignard. Galerie Oocker toont kunstwerken van Dirk De Keyzer, Jef Martens en- Merab Gagildaze. Kunsthandel Art Dumay neemt kunstwerken mee van de colorist Paul Permeke, naast een aantal 19e eeuwse wintergezichten.

De Organisatie:

De KunstSalon Eindhoven wordt georganiseerd door BeBro Kunst en Beurzen. Drijvende kracht achter dit bedrijf is het echtpaar Stefan van den Broek en Chantal van Bezouw. Samen zwaaien zij, naast het bedrijf BeBro Kunst en Beurzen de scepter over Galerie van den Broek in Helenaveen. Al jaren een uiterst bekend adres als galerie met hedendaagse kunst en een beeldentuin. De passie van Stefan en Chantal heeft geresulteerd in het organiseren van deze kunstbeurs. "Het moest mogelijk zijn om in de designstad Eindhoven, op steenworp afstand van onze galerie, een kunstbeurs met internationale allure te organiseren. Alle grote steden hebben een kunstbeurs, behalve wij in Eindhoven. Dat was nog de missende schakel in de kunstbeleving in deze lichtstad. Vorig jaar bleek ons idee de juiste te zijn. Met veel succes en plezier organiseerden wij toen de eerste beurs. Voor komend jaar zien wij uit naar het vervolg!" Aldus Stefan van den Broek.

Internationaal werk, nieuwe ontdekkingen, authentieke stukken: u kunt er kennis mee maken tijdens de KunstSalon in 2010. Het Beursgebouw ademt vier dagen lang, van donderdag tot en met zondag in het nieuwe jaar, kunstzinnigheid en creativiteit uit.

Deelnemers Kunstsalon Eindhoven 28 t/m 31 januari 2010

Stand nr. 54 + 57 Galerie Bonnard

Stand nr. 26 Galerie en Lijstenatelier Art Dumay

Stand nr. 27 Kunsthandel Art Dumay

Stand nr. 35 ARTATRA

Stand nr. 15 + 16 + 17 + 17a + 18 + 19 Art Mix Gallery ( België )

Stand nr. 42 Berengo Studio 1989 ( Ilatië )

Stand nr. 1 Galerie Oocker

Stand nr. 25 Galerie ARTITLED

Stand nr. 37 + 39 Galerie Terbeek

Stand nr. 50 Galerie De Vlaming

Stand nr. 23+ 24 van den Broek Galleries

Stand nr. 31 Lia Buijse Antieke sieraden

Stand nr. 41 Galerie Marten Randa

Stand nr. 51 Galerie van Campen & Rochtus

Stand nr. 46 + 47 + 48 + 49 Galerie Sous-Terre en beeldenparken

Stand nr. 13 Galerie Hans Persoon

Stand nr. 20 + 21 Galerie Willy Schoots

Stand nr. 14 Johan Theews Art

Stand nr. 59 Galerie Honingen

Stand nr. 52 First Class Art

Stand nr. 53 Cornelis Le Mair

Stand nr. 22 Galerie van Rijsingen

Stand nr. 38 + 40 Galerie Meander

Stand nr. 34 Intermedi-Art

Stand nr. 30 Absolute Art Gallery ( België )

Stand nr. 43 + 44 Galerie en beeldentuin Amaterasu

stand nr. 56 Wanrooij Fine Art

Stand nr. 9 + 10 Art Collectors

Stand nr. 2 Chiefs And Spirits

Stand nr. 45 Art And More Gallery

Stand nr. 28 Camburn Fine Art (Frankrijk)

Stand nr. 3+4 De Beeldenstorm

Stand nr. 12 Jules Verne Art

Stand nr. 29 Galerie Norbert Dabekaussen

Stand nr. 33+36 Art-ist kunstgalerie België

Stand nr. 32 Hammerstein Collection

Stand nr. 5 Galerie Wies Willemsen

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.kunstsaloneindhoven.nl