Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Wolfhezenaar gepakt met gestolen auto

Publicatiedatum: 28-1-2010 9:59:55

ARNHEM - De politie in Arnhem heeft woensdagmiddag op de Ir. J. P. van Muijlwijkstraat een 42-jarige man uit Wolfheze aangehouden nadat hij in een gestolen auto was aangetroffen. De auto was op 22 januari ontvreemd bij een woninginbraak op de Heijenoordseweg.

De wijkagent zag die dag de wagen onbeheerd staan in de wijk Klarendal en besloot een tijdje te posten. Wat later zag hij de Wolfhezenaar in de wagen stappen en er mee wegrijden. Na een korte achtervolging kon de auto op de Van Muijlwijkstraat worden klemgereden. In een poging weg te komen ramde de Wolfhezenaar daarbij een van de politiewagens. Het bleef daarbij echter bij blikschade. De Wolfhezenaar is voor verder onderzoek ingesloten.
(009894)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Arnhemmer aangehouden na ontdekking hennepkwekerij
Publicatiedatum: 28-1-2010 9:59:14

ARNHEM - In een woning in de Arnhemse wijk Over het Lange Water heeft de politie woensdagochtend 27 januari de 30-jarige bewoner aangehouden. In het huis van de man was een hennepkwekerij ontdekt.

De politie besloot een onderzoek in te stellen in de woning van de Arnhemmer nadat er informatie was binnengekomen dat er hennep geteeld zou worden. In de woning bleken twee kamers te zijn ingericht voor de hennepteelt. Bijna 300 planten werden, naast kwekerijattributen, in beslag genomen. De Arnhemmer bleek thuis te zijn en werd ook aangehouden. De man is na verhoor in afwachting van een beslissing van het Openbaar Ministerie vrijgelaten.
(009779)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---