Senternovem

27-01-2010 | Kennis en inspiratie tijdens symposium `Investeren in besparen'

Hoe een kostbare aangelegenheid toch geld op kan leveren. Daarover gaat het symposium `Investeren in besparen' voor facility managers, gebouw- en vastgoedbeheerders op 9 februari in Ede.

Hoe kunt u als facility manager, gebouw- of vastgoedbeheerder slim investeren in energiebesparing? En hoe onderbouwt u het rendement van de maatregelen richting de financiële afdeling en de beslissers in uw organisatie? Het symposium `Investeren in Besparen', op 9 februari 2010 in Cinemec te Ede, geeft antwoord op deze vragen en vele andere.

Specialisme en inspiratie
Agentschap NL, in het bijzonder het programma Slimme Energie, organiseert het symposium, in nauwe samenwerking met acht brancheorganisaties. Vooraanstaande specialisten uit de energie-, installatie- en facilitaire sector delen hun kennis en ervaring, zowel in lezingen als in workshops. Enkele inspirerende namen zijn Flip Verwaaijen van TNT Real Estate, Gerben Kuipers, directeur CineMec, en Alberdien Kenbeek van Sanoma uitgevers, die is genomineerd als Facility Manager van het Jaar.

Helga van Leur en negen workshops
Na de inlooplunch begint de middag met een plenaire opening door dagvoorzitter Helga van Leur. Daarna is er tot aan de netwerkborrel tijd voor twee blokken workshops. U kunt kiezen uit negen uiteenlopende workshops voor het uitwisselen van kennis en ervaringen. Doorlopend kunt u een kijkje nemen op de beursvloer, waar u de nieuwste energiebesparende maatregelen en producten, met een korte terugverdientijd, vindt.

4x winst met zuinige verlichting
In de workshop `Schoon Licht geeft 4x winst' gaan Henk van Elburg en Titus van Roermund, beiden van Agentschap NL, in op de besparingsmogelijkheden van energie-efficiënte verlichting. Zij laten zien dat schoon licht mooier is, functioneel, duurzaam en betaalbaar.

Meer informatie
Wegens grote belangstelling is het symposium inmiddels volgeboekt. U kunt zich nog wel opgeven voor de reservelijst
via www.investereninbesparen.nl. Bij grote belangstelling wordt er een extra bijeenkomst georganiseerd. Op deze website vindt u ook het volledige programma en meer informatie over de locatie en de sprekers op het symposium.
Wijzigingsdatum | 28-01-2010