Gemeente Diemen


Inspraak voorontwerp bestemmingsplan Plantage de Sniep

Met ingang van 29 januari 2010 ligt het voorontwerp bestemmingsplan "Plantage de Sniep" ter visie. Dit bestemmingsplan vormt het planologisch juridisch kader voor het realiseren van de gelijknamige herontwikkelingslocatie. Deze herontwikkeling bestaat uit de realisatie van woningen (maximaal 1600), commerciële functies, bedrijvigheid en dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en een Brede School. In dit plan is verder veel ruimte gereserveerd voor water en groen, waaronder het langgerekte "Noorderpark". Het voorontwerp ligt vanaf 29 januari tot en met 12 maart bij de balie in het gemeentehuis, D.J. den Hartoglaan 1 te Diemen, ter inzage. U kunt het plan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl Kies op de startpagina voor bestemmingsplannen. Let op: vink in de linkerkolom het vakje "toon concept en (voor)ontwerp aan!
Klik vervolgens op "naam"
Vul de naam van het bestemmingsplan in en klik op zoeken.

Reageren
Gedurende bovengenoemde termijn van ter inzage ligging kunnen schriftelijke inspraakreacties over het voorontwerp bestemmingsplan worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Diemen, Postbus 191, 1110 AD Diemen.
Informatiebijeenkomst
Binnenkort wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd. Nadere informatie over plaats en tijdstip van deze bijeenkomst volgt nog. Raadpleeg hiervoor het Diemer Nieuws of deze website. Meer weten
Mocht u vragen hebben over het voorontwerp, dan kunt u contact opnemen met mevr. Caro van de het team Ruimtelijk Beleid telefoon 020-31 44 772.

---