Gemeente Diemen


Inspraak voorontwerp bestemmingsplan bedrijventerreinen Diemen

Met ingang van 29 januari 2010 ligt het voorontwerp bestemmingsplan "Bedrijventerreinen Diemen" ter visie. De drie bedrijventerreinen Verrijn Stuart, Sniep en Stammerdijk vormen samen met een deel van het nieuwbouwproject Plantage de Sniep het plangebied van het nieuwe bestemmingsplan. Nu vigeren in dat gebied verschillende bestemmingsplannen die inhoudelijk niet meer zijn toegesneden op de huidige ruimtelijke situatie, wensen en mogelijkheden. Ook in het kader van de nieuwe Wet ruimtelijke ordening is actualisering en digitalisering noodzakelijk.

Met de integrale herziening van de vigerende plannen wordt uniformering en actualisering van de planregels bereikt. Het voorontwerp ligt vanaf 29 januari tot en met 12 maart bij de balie in het gemeentehuis, D.J. den Hartoglaan 1 te Diemen, ter inzage. U kunt het plan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl Kies op de startpagina voor bestemmingsplannen. Let op: vink in de linkerkolom het vakje "toon concept en (voor)ontwerp aan!
Klik vervolgens op "naam"
Vul de naam van het bestemmingsplan in en klik op zoeken.

Reageren
Gedurende bovengenoemde termijn van ter inzage ligging kunnen schriftelijke inspraakreacties over het voorontwerp bestemmingsplan worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Diemen, Postbus 191, 1110 AD Diemen.

Inspraakbijeenkomst
Binnenkort wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd. Nadere informatie over plaats en tijdstip van deze bijeenkomst volgt nog. Raadpleeg hiervoor het Diemer Nieuws of deze site.

Meer weten?
Mocht u vragen hebben over het voorontwerp, dan kunt u contact opnemen met mevr. Caro van de het team Ruimtelijk Beleid telefoon 020-31 44 772.

---