Gemeente Valkenswaard

tot augustus op Carillonplein

Weekmarkt tot augustus op Carillonplein

In verband met de herinrichting van de Markt en omgeving wordt de weekmarkt in Valkenswaard tijdelijk gehouden op het Carillonplein. Naar verwachting zal de markt nog tot augustus aanstaande elke donderdag op het Carillonplein staan. Het is de bedoeling om de herinrichting af te ronden vóór de zomerkermis (= half juli). Vanaf augustus zou de weekmarkt dan weer kunnen terugkeren naar het marktplein.

Tot die tijd kunnen bezoekers van de weekmarkt hun auto gratis parkeren op de Markt (op het gedeelte waar niet gewerkt wordt). Verder kunt u tegen betaling parkeren op de terreinen in de buurt van het Carillonplein, zoals het Prinses Irene Brigadeplein (aan de Waalreseweg), het Gele Rijersplein (aan de Leenderweg) en het Kloosterplein (aan de Maastrichterweg).

Win scooter of elektrische fiets tijdens marktactie! Vanaf donderdag 4 februari organiseert de marktcommissie een lotenactie. Klanten die voor EUR 5,- besteden bij een kraam op de markt krijgen vanaf die datum een lot. Op het lot vult u uw naam en adresgegevens in en vervolgens deponeert u het in één van de bussen die daarvoor op de markt staan.

Vanaf maart tot en met juni wordt elke eerste week van de maand een trekking verricht waarbij de winnaar een scooter of een elektrische dames- of herenfiets in ontvangst mag nemen!