Trots op Nederland

Nieuws

28 jan 2010 | Demografische samenstelling NL

Vragen van het lid Verdonk (Verdonk) aan de minister voor Wonen, Wijken en Integratie over demografische samenstelling van Nederland.


1) Bent u bekend met de in dit artikel getoonde kaarten van Nederland www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=10464 ?


2) Zijn de getoonde kaarten werkelijk afkomstig van het RIVM?


3) Indien de voornoemde vraag bevestigend wordt beantwoord, welke aannames zijn gedaan bij deze prognoses? Ook dat CDA en PvdA steeds deel uit maken van de regering?


4) Bent u met mij van mening dat het schokkend is om te zien dat uit de prognoses blijkt dat de autochtone Nederlandse bevolking in een steeds groter deel van Nederland procentueel gezien een steeds kleiner deel van de totale bevolking uitmaakt? Zo nee, waarom niet?


5) Is bekend wat in de gemaakte prognoses de herkomstlanden zijn van de niet-westerse allochtonen? Zo ja, kunt u per getoond jaar per herkomstland de aantallen en tevens percentages van de totale Nederlandse bevolking opgeven? En per getoond jaar welk aandeel van de totale Nederlandse bevolking de islam aanhangt?


6) Welke sociale en maatschappelijke consequenties en problemen verwacht u van de getoonde ontwikkelingen? Wat gaan deze ontwikkelingen Nederland kosten?


7) Wat is het draagvlak onder de huidige Nederlandse bevolking voor de geprognosticeerde demografische ontwikkelingen? Heeft de Nederlandse bevolking ooit bij verkiezingen klip en klaar de immigratiebeleidskeuzes voorgelegd gekregen welke hebben bijgedragen aan de geprognosticeerde demografische ontwikkelingen?