Marktplaats


Kapsalon wint gouden Marktplaats.nl Admarkt Topaward Van eenmanszaak in garage naar 5 medewerkers in pand van 100m2

Emmeloord, 22 januari 2010 - Marja Braker van kapsalon Haar Zaakje uit Amersfoort heeft gisteren de gouden Admarkt Topaward gewonnen. De award wordt uitgereikt aan adverteerders die met Admarkt Topadvertenties op Marktplaats.nl succesvol hun producten hebben verkocht. Braker krijgt met de verkoop van haarextensions klanten uit heel Nederland in haar kapsalon.

De Admarkt Topaward en de prijs van EUR2000,- aan advertentietegoed werden uitgereikt tijdens de Webwinkel Vakdagen. Om mee te dingen, konden deelnemers hun succesvolle case bij Admarkt indienen. Uit de 15 cases die de voorselectie haalden, werd kapsalon Haar Zaakje als winnaar gekozen. "Dat Marja dankzij de omzet uit Admarkt haar droom heeft kunnen verwezenlijken en vanuit haar garage is verhuisd naar een pand van 100m2 met inmiddels vijf medewerkers, was voor de jury het ultieme bewijs van haar succes met Admarkt", vertelt Annemarie Buitelaar, Marketingmanager van Admarkt.

Ondernemerschap stimuleren
Marktplaats Admarkt wil met de verkiezing het ondernemerschap in Nederland stimuleren, aldus Buitelaar. "Het verhaal van Marja toont aan dat het tegenwoordig voor veel meer mensen is weggelegd om succesvol een eigen bedrijf op te starten vanuit niets. Online handelssites maken het mogelijk je product eenvoudig te promoten en in contact te komen met je doelgroep. Dat dit haalbaar is voor iedereen blijkt wel uit het feit dat de jongste deelnemer 15 is en de oudste deelnemer 63. En beiden succesvol dankzij Admarkt. Zoals Marja zelf zei: welke kapsalon krijgt nou klanten die soms 150 kilometer verderop wonen?"

Zilveren en bronzen award
TM Teak kreeg gisteren de zilveren Admarkt Topaward uitgereikt, met een prijs van EUR500,- aan advertentietegoed. De bronzen Topaward met een tegoed van EUR250,- ging naar Dmschaatssport.

Over Marktplaats.nl
Marktplaats.nl, opgericht in 1999, was in Nederland een van de eerste websites die zich volledig richtte op rubrieksadvertenties. Sinds de oprichting is de onderneming uitgegroeid tot de populairste website op dit gebied in Nederland met een nog altijd groeiende klantenbasis van particulieren en bedrijven. Per dag worden er meer dan 255.000 nieuwe advertenties op de website geplaatst, van kleding en verzamelobjecten tot auto's en diensten. De onderneming maakt sinds november 2004 onderdeel uit van eBay. Marktplaats is gevestigd in Emmeloord. Kijk voor meer informatie op: www.marktplaats.nl.