Ingezonden persbericht

Henk Jan Onstwedder nieuwe Country Manager Benelux bij Maconomy

Amstelveen, 28 januari 2010- Maconomy Benelux, leverancier van ERP-software, heeft Henk Jan Onstwedder (40) aangesteld als Country Manager Benelux. Onstwedder is in deze rol verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering, de groeistrategie en uitbreiding van het marktaandeel van Maconomy.

"Professionele dienstverleners hebben een moeilijk jaar achter de rug maar de markt is nu weer volop in beweging. Traditionele ERP-leveranciers hebben moeite met het leveren van een passende oplossing voor het sterk projectmatige karakter van de sectoren IT-Consultanting, management consultanting, onderzoeksbureau's, ingenieurs-, architecten- en marketingcommunicatiebureau's. Onze klanten noemen daarom ook onze specifieke oplossing het krachtige punt van Maconomy," zegt Henk Jan Onstwedder. "Ons eigen onderzoek bevestigt ook dat de sector niet altijd efficient werkt, doordat het vaak niet over de ideale planningsmiddelen beschikt. Wij kunnen dat oplossen, omdat we ons concentreren op het bedrijfsproces van onze klanten en omdat we oplossingen leveren waarbij gebruikers gemakkelijk projecten, uren en kosten registreren en beheren", aldus Onstwedder.

Henk Jan heeft ruim 15 jaar ervaring in de IT sector en is afkomstig van Isah Business Solutions, waar hij als Director Customer Services verantwoordelijk was voor dienstverlening aan de bestaande klantenkring. Henk Jan begon zijn loopbaan in 1993 bij BSO (tegenwoordig ATOS Origin), waarna hij een track record opbouwde met consultant- en managementfuncties bij ondermeer EDS, Quintiq en Isah Business Solutions.
Over Maconomy
Maconomy is leverancier van industriespecifieke bedrijfsoplossingen voor professionele dienstverleners. Het bedrijf creëert een natuurlijke relatie tussen mensen en processen binnen organisaties, en geeft een basis voor overzicht, follow-up en beslissingen die op het menselijke en financiële vlak voordeel opleveren. Onder de internationale klanten vallen onder meer bureaus in de vier grootste marketingnetwerken wereldwijd, Interpublic Group, Omnicom Group, Publicis Group en WPP. Maconomy A/S is opgericht in 1989 en heeft zijn hoofdkantoor in Kopenhagen, Denemarken. Het bedient en ondersteunt meer dan 600 klanten in meer dan 50 landen. Ruim 126,000 gebruikers wereldwijd maken gebruik van Maconomy-oplossingen. Meer informatie: www.maconomy.nl.