28 januari, 2010

Bazaarvoice opent kantoor in Nederland
~ Joël Kremer leidt Benelux-vestiging in Amsterdam ~

Bazaarvoice, pionier op het gebied van gehoste social commerce-applicaties, opent een Benelux-kantoor in Amsterdam. Joël Kremer, afkomstig van Google, is aangesteld als directeur van de Benelux-vestiging.

Kremer is afkomstig van Google, waar hij als Industry Manager Retail, Education & Entertainment verantwoordelijk was voor het genereren van omzet en naamsbekendheid. In zijn zes jaar bij Google heeft Kremer een groot netwerk opgebouwd door met veel grote retailmerken samen te werken. Kremer is gevestigd in Amsterdam en gaat zich richten op klantacquisitie en het ondersteunen van de Europese expansie van Bazaarvoice

Aangezien het aantal klanten van Bazaarvoice wereldwijd snel is toegenomen heeft de organisatie onlangs kantoren geopend in de Benelux, Duitsland en Australië. Het aantal klanten in het Verenigd Koninkrijk is vorig jaar ruim verdubbeld (115%), terwijl Europa en Azië-Pacific een enorme groei van respectievelijk 275 en 400 procent realiseerde. Klanten die in 2009 hebben gekozen voor Bazaarvoice waren onder andere Bol.com, Neckermann, Conrad, Vodafone en Otto in de Benelux. De organisatie wil in 2010 zijn internationale business verdubbelen.

"De opening van dit nieuwe kantoor in Amsterdam zorgt ervoor dat we onze klanten nu nog beter kunnen bedienen", zegt Brett Hurt, oprichter en CEO van Bazaarvoice. "Voor bedrijven die een aantoonbare ROI willen via Social media, leveren wij de mogelijkheid om de dialoog aan te gaan met consumenten die een aankoop willen doen. Deze dialoog heeft voor onze 700 klanten wereldwijd de conversieratio's, verkopen en loyaliteit verhoogd, terwijl tegelijkertijd de kosten voor support aanzienlijk zijn verlaagd."