Ingezonden persbericht

Euretco benoemt directeur formules

Breda, 27 januari 2010 - Euretco versterkt haar gelederen met ingang van 1 februari met Steve Evers (43) als directeur formules. Hij gaat leiding geven aan de retailketens Decorette, Lampenier, SPORT 2000 en Runnersworld. Vanuit deze functie zal hij ook toetreden tot de groepsdirectie.

Retailservices, wholesale, financiële dienstverlening en formulebeheer zijn de vier kernactiviteiten van Euretco. Om deze activiteiten verder te ontwikkelen is er besloten een aparte directeur voor de aansturing van de formules te benoemen. De ontwikkeling van (franchise) formules vereist een andere vorm van dienstverlening en ondersteuning naar de ondernemers. Directievoorzitter Harry Bruijniks heeft er alle vertrouwen in dat de benoeming van Steve Evers zal leiden tot een verdere uitbouw van de service naar de huidige ondernemers. Daarnaast zal de expansie van de eerder genoemde formules hierdoor versneld kunnen worden.

Evers zal zich in eerste instantie concentreren op de verdere invulling van de SPORT 2000-formule. Jan Huisman, tot op heden interim-directeur van SPORT 2000, zal zijn taken overdragen na een korte inwerkperiode aan Steve Evers.
Evers heeft ruime ervaring opgedaan bij diverse retailketens, onder meer als algemeen directeur van Kijkshop en Soap International. Hij begon zijn loopbaan bij V&D. Daarnaast heeft hij ruimschoots internationale ervaring waaronder in verschillende management- en directiefuncties bij Hagemeyer in Latijns Amerika. Hij kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging bij Euretco. 'Er zit ontzettend veel variëteit, creativiteit en potentie in de verschillende formules. Ik wil er met het team medewerkers en met de ondernemers het optimale eruit halen. Dat kunnen we onder meer doen door nog meer in te zetten op consumentdenken', aldus de nieuwe formuledirecteur.



Ingezonden persbericht