Gemeente Brummen


Raadsvergadering 28 januari

(Oorspronkelijke publicatie datum: 25-01-2010)

Donderdagavond is iedereen van harte welkom om vanaf 20.00 uur de raadsvergadering in de raadzaal van het gemeentehuis bij te wonen. Een groot aantal onderwerpen staat op de agenda als bespreekpunt. Naar aanleiding van het forum van vorige week donderdag is het voorstel om het bestemmingplan voor de bebouwde kom van Eerbeek als bespreekpunt aan de agenda toegevoegd.

Andere onderwerpen die besproken gaan worden zijn de Bestuurlijke Samenwerkingsovereenkomst voor het project IJsselsprong, een discussienotitie over de ontwikkelingen op het perceel Eerbeekseweg 3 in Brummen en het collegebesluit over de ontwikkelingen rondom het plan Koppelenburg Zuid in Brummen. Ook de begroting 2010 van de stichting Archipel en de vaststelling van de nieuwe Algemene Plaatselijke Verordening (APV) prijken op de agenda.

De volledige agenda en de bijbehorende vergaderstukken kunt u raadplegen en downloaden via de speciale pagina over de gemeenteraad. Ook liggen er voor belangstellenden exemplaren van de agenda met de bijbehorende stukken gereed bij de centrale informatiebalie in het gemeentehuis.