Tango haakt in op fout concurrent

28/01/2010 08:01

Kuwait Petroleum Nederland B.V.

28 januari 2010 - Tango, oprichter van het marktsegment onbemand tanken, geeft zaterdag 30 januari 20 cent korting op alle brandstoffen. Daarmee reageert Tango op de fout die concurrent Argos deze week maakte. In plaats van 10 cent korting te geven betaalden klanten bij dit tankstation 10 cent extra.

Klanten kunnen zaterdag 27 januari 10 euro op een volle tank besparen bij Tango Wormerveer. De actie loopt 24 uur lang. Martijn Beekhuizen, Algemeen Directeur: "In onze branche is prijs heilig. Wie daar niet zorgvuldig mee omgaat, dupeert zijn klanten. Tango geeft al tien jaar korting aan de pomp, wie iedere tankbeurt verzekerd wil zijn van een scherpe prijs is bij ons aan het goede adres."

Over Tango

Tango, oprichter van het marktsegment 'onbemand tanken' in Nederland, heeft sinds de opening van haar eerste onbemande tankstation in 2000 in Nijmegen succesvol gewerkt aan het opstarten van een landelijk netwerk. Omdat Tango tankstations onbemand zijn en daardoor bespaard kan worden op personeelskosten, kan Tango kwaliteitsbrandstof in Nederland aanbieden tegen gunstige prijzen.

De korting is direct verwerkt in de brandstofprijs die voor iedere automobilist geldt. Er zijn op dit moment 120 Tango tankstations in Nederland. Tango streeft ernaar om door te blijven groeien om iedereen goedkoper te kunnen laten tanken.





http://www.tango.nl