Persbericht

AXIANS wordt LifeSize gold partner
~ Netwerkleverancier wil videoconferentie laagdrempeliger maken met samenwerking ~

Utrecht, 28 januari 2010 - Netwerkleverancier AXIANS heeft de gouden partnerstatus gekregen van LifeSize Communications, leverancier van HD-videoconferentie-oplossingen. Met deze samenwerking willen de twee bedrijven de drempel voor videoconferentie verlagen en beschikbaar maken voor alle geledingen binnen organisaties.

AXIANS neemt alle producten van LifeSize op in zijn portfolio, waaronder het HD-videocommunicatiesysteem LifeSize Room en LifeSize Passport, een draagbare oplossing voor videoconferentie. Door de compressie-technologie van LifeSize is videoconferentie ook mogelijk bij beperkte bandbreedte, waardoor deze manier van vergaderen beschikbaar wordt voor veel meer organisaties, terwijl de beeldkwaliteit optimaal blijft.

Stefan van Hoof, LifeSize Country Manager Benelux and France: "Wij zijn zeer gelukkig met het feit dat AXIANS ons partnernetwerk heeft versterkt. AXIANS bekleedt een gerenommeerde positie in de omgeving van beheer, implementatie en installatie van IPT-netwerken. Veel bedrijven kijken op dit moment naar de voordelen en mogelijkheden van HD-videoconferentie als onderdeel van de communicatiestrategie en hoe ze dit volledig kunnen integreren binnen de bestaande infrastructuur. Met de kennis en mogelijkheden die door deze samenwerking worden gebundeld, wordt een ideale propositie aan de eindgebruikers geboden."

"LifeSize heeft een kwalitatief sterke oplossing in HD-videocommunicatie", aldus Rob Wennekendonk, Managing Director van AXIANS. "Door deze samenwerking hebben we de oplossing voorhanden waar veel klanten naar vragen: uitstekende HD-kwaliteit, gecombineerd met de flexibiliteit om videoconferentie te integreren in alle soorten netwerkomgevingen. Samen met LifeSize kunnen we ervoor zorgen dat mensen elkaar altijd en overal face-to-face kunnen ontmoeten."


Noot voor redacties