Ingezonden persbericht


Regus heeft overname-intentie Taminiau Business Services in Nederland Deal vergroot Nederlands kantorennetwerk Regus tot 43 locaties

Vandaag kondigt Regus, wereldmarktleider op het gebied van innovatieve werkplekoplossingen, de overname aan van acht business centres van kantoorverhuurder Taminiau Business Services. De overeenkomst, die door beide partijen werd ondertekend, onderschrijft de intentie om per 1 februari 2010 business centres in Breda, Capelle aan de IJssel, Den Bosch, Eindhoven, Geleen, Maastricht en Tilburg volledig over te nemen.

Regus merkt in Nederland een sterk stijgende vraag naar flexibele werkplekoplossingen. De voorgenomen toevoeging van acht Taminiau business centres in belangrijke zakensteden zijn complementair aan het huidige aanbod en helpen om aan de stijgende vraag van huidige en toekomstige klanten te voldoen.

De overname-intentie van Taminiau versterkt de positie van Regus als marktleider met 43 centres in Nederland. Regus verwacht bovendien meer business aan te trekken en extra diensten te kunnen aanbieden door de huidige Taminiau-klanten kennis te laten maken met innovatieve producten en diensten zoals Regus businessworld.

"Deze intentie tot overname onderstreept de strategie van Regus om te voldoen aan de vraag van onze klanten voor flexibele werkplekoplossingen over de hele wereld. We kijken ernaar uit om op de kansen van deze deal in te springen en ons diensten- en productenaanbod met enthousiasme en kracht verder te verbeteren", aldus Paulo Dias, CEO Regus EMEA.

Over Regus
Regus is wereldmarktleider op het gebied van flexibele werkplekoplossingen. Regus beschikt over producten en diensten die uiteenlopen van volledig ingerichte kantoorruimtes, tot professionele vergaderruimten, business lounges en het grootste netwerk van studio's voor videoconferentie. Regus biedt een nieuwe manier aan van werken, of dit nu van thuis uit, onderweg of vanuit een kantoor is. Naast klanten als Google, GlaxoSmithKline en Nokia bedient Regus duizenden groeiende kleine en middelgrote ondernemingen, die hun kantoor- en werkplekbehoeften uitbesteden aan Regus. Daardoor kunnen zij zich focussen op hun core business. Meer dan 500.000 klanten profiteren elke dag van de faciliteiten die Regus aanbiedt op 1.000 locaties, in 450 steden in 78 landen. Het stelt individuen en ondernemingen in staat om te werken waar, hoe en wanneer zij dat willen. www.regus.nl / www.regus.presscentre.com


Noot voor redacties