Seminar SolidWorks van Cadmes voor offshore


Seminar 28 januari 2010 13.00 - 17.00 uur

'S-HERTOGENBOSCH, 20100105 -- Met name in de offshore is het belangrijk dat bedrijven aan innovatieve productontwikkeling en klantspecifieke opdrachten kunnen voldoen. Met een zo kort mogelijke time-to-market en zo kostenefficiënt mogelijk moeten producten bij de klant aangeleverd worden. SolidWorks speelt hierop in want een gedegen ontwerp- en datamanagement systeem is dan erg belangrijk. Speciaal daarom houdt Cadmes op donderdag 28 januari 2010 van 13.00 tot 17.00 uur een seminar expliciet voor de offshore industrie. Tijdens dit seminar wordt een demonstratie gegeven van SolidWorks 3D CAD en SolidWorks Enterprise PDM.

Solidworks Benelux zal ook een presentatie verzorgen. U kunt zich inschrijven via de website van Cadmes www.cadmes.com. Het seminar wordt gehouden bij Cadmes 's-Hertogenbosch. Deelname aan dit seminar is gratis.

Cadmes
Cadmes, met diverse vestigingen in de Benelux, is leverancier van CAD/ CAM/ CAE, Robotica en PDM-software. Tevens staat Cadmes haar klanten bij in training, ondersteuning en consultancy. Cadmes levert o.a. SolidWorks, SolidWorks Enterprise PDM, SolidWorks Simulatie, SmarTeam, Tacton, CAMWorks, Cimatron en Mastercam. Cadmes is voor de Benelux maximaal door SolidWorks gecertificeerd.

SolidWorks
SolidWorks is trendsetter binnen de CAD-industrie en zeer gebruiksvriendelijke 3D CAD ontwerpsoftware. Wereldwijd werken meer dan 1 miljoen gebruikers met Solidworks. In SolidWorks vindt de gebruiker alle bekende Windows commando's terug.





Ingezonden persbericht