Zoekmachine optimalisatie en webhosting seminar in Eindhoven


EINDHOVEN, 20100105 -- Op donderdag 28 januari aanstaande organiseren Indenty en Byte een seminar over zoekmachine optimalisatie en webhosting in Eindhoven. Het seminar wordt georganiseerd voor bedrijven die hun klanten zoekmachine optimalisatie dienstverlening aan willen bieden, maar het specialisme zelf niet in huis hebben. Ook wordt er aandacht besteed aan de nieuwste technieken in professionele webhosting.

Zoekmachine optimalisatie
Tijdens het seminar doet Search Engine Marketing specialist Peter Schinkel een boekje open over zoekmachine optimalisatie. Hij gaat in op de meest recente ontwikkelingen op dit gebied en bespreekt de voordelen die zoekmachine optimalisatie biedt. Bovendien laat hij zien wat het aanbieden van deze dienstverlening kan betekenen voor de omzet. Daarnaast zal hij spreken over de twee samenwerkingsverbanden die Indenty aanbiedt: het co-branded partnerprogramma en het private label partnerprogramma. Reeds deelnemende bedrijven waren enthousiast: `Het was een erg interessant en ook leerzaam seminar. Een geslaagde middag!'

Programma
Het seminar vindt plaats in het Holiday Inn hotel in Eindhoven. Het programma begint om 12.30 uur. Het eerste deel van het seminar staat in het teken van zoekmachine marketing en -optimalisatie en wordt verzorgd door Indenty. Van 14.30 to 15.00 is er pauze. In het tweede deel van het programma gaat Byte in op de nieuwste ontwikkelingen binnen webhosting en de diensten die zij hierin aanbieden.

Inschrijven
Bedrijven die willen deelnemen aan dit seminar kunnen zich geheel kosteloos inschrijven via www.indenty.nl/agenda. Voor vragen kunnen geĂŻnteresseerden contact opnemen met Monique Bos via 053 - 8507505 of via info@indenty.nl.

Over Indenty
Indenty is de specialist op het gebied van zoekmachine marketing. In de wereld van online marketing ondersteunt Indenty haar partners door middel van diensten en tools in het aanbieden van professionele zoekmachine marketing. Waar Indenty alle uitvoerende werkzaamheden uit handen neemt, kan de partner zich volledig richten op de verkoop van zoekmachine marketing dienstverlening.

Indenty





Ingezonden persbericht