Congres Stichting BCH in teken van crisis


BAARN, 20100125 -- Voor de vijfde keer op rij organiseert Stichting BCH haar congres dat dit keer in het teken staat van `de crisis'. Iedere crisis biedt kansen; het is een kwestie van willen, maar vooral ook van kunnen zien. Als businessclub in de wereld van vastgoed en bouw willen zij een verfrissend perspectief bieden op deze situatie.

De sprekers zullen uit diverse invalshoeken hun verhaal en visie op dit thema uit de doeken doen. Er wordt gekeken vanuit ondernemerschap in de bouw, maar ook daar buiten, vanuit nieuwe zorgconcepten, vanuit visie op innovatief leiderschap, vanuit werkelijk levensbedreigende situaties en ..... vanuit magie.
Met het Bomencentrum Baarn is de ambiance gevonden om na deze middag verrijkt en verblijdt huiswaarts te keren.
Met deelname aan dit congres wordt tevens Stichting WeesKind gesteund (www.stichtingweeskind.nl).

Sprekers
Roland Pieper
Ondernemer
Hij heeft onder andere met ex-minister Hans Wijers van Economische Zaken het Twinning Netwerk opgericht. Dit netwerk was bedoeld voor ondersteuning van startende ondernemers, met name in de IT-sector. Pieper werd voorzitter. Daarnaast nam hij zelfstandig deel in diverse IT-ondernemingen, onder meer in BitMagic van Michiel Frackers en Francisco van Jole en vervulde hij commissariaten.

Hans van Putten
De initiatiefnemer van de Thomashuizen.
Omdat Hans veel problemen ervaart rondom de handicap van zijn zoon Thomas, wil hij de opvang van zijn zoon anders aanpakken en ontwikkelt hij het idee van de Thomashuizen. Een Thomashuis is een plek waar mensen zoals Thomas warmte vinden, veiligheid voelen en zichzelf in een beschermde omgeving verder kunnen ontplooien zonder dat zij gehinderd worden door bureaucratie, de kilte van de sector en de machteloosheid van goedwillende medewerkers (www.thomashuizen.nl).

Gijs Groeneveld
Avonturier
Naast extreme sportavonturen heeft hij zich gespecialiseerd op het gebied van verandermanagement. In een krachtig verhaal van ambitie, teamwerk, van het overwinnen van beperkingen en van vriendschap, laat Gijs u de hoogte- en dieptepunten beleven van zijn avonturen. Gijs ontwikkelde een visie over tijd, energie en de invloed daarvan op prestaties: de hoeveelheid beschikbare tijd is eindig. De kunst is dus om meer te halen uit die beschikbare tijd.

Desiree de Graaff
Programmamaker/trainer bij De Baak Management Centrum VNO-NCW
"Ik richt mij op persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Ik doe dat door te kijken naar wat iemand wil, wat hem tegen houdt om dat te bereiken en wat hem erdoor helpt/ in beweging brengt.

Tie Liebe
Directeur ASR Vastgoedontwikkeling
Tie Liebe heeft van William Properties een van de meest spraakmakende onafhankelijke ontwikkelaars van de afgelopen tijd gemaakt.Sinds 2006 werkzaam bij ASR vastgoedontwikkeling als directeur Research Acquisitie & Conceptontwikkeling.

Stichting BCH is een non-profitorganisatie die zich als doel stelt tegen kostprijs interessante congressen te organiseren, gericht op nieuwe ontwikkelingen in de Nederlandse vastgoed- en bouwmarkt.
De leden van Stichting BCH zijn afkomstig uit alle hoeken van de Nederlandse vastgoed- en bouwmarkt.

Stichting BCH





Ingezonden persbericht