Eerste online diëtist die door verzekering wordt vergoed


Online coachingprogramma ´HealthCoach´ verlicht lasten

WIJCHEN, 20100128 -- Afslankkliniek Hippro en Youw8 introduceren ´HealthCoach´, een online coaching programma met persoonlijke begeleiding van een diëtist. Gemak en efficiëntie staan centraal bij dit concept dat als eerste door de basisverzekering vergoed wordt. Zo kunnen drukke zakenmensen en moeders toch werken aan hun gewicht, zonder dat zij tijd verliezen aan de afspraken. Gewichtsmanagement pur sang!

Hoe het werkt
De diëtist kan van afstand de resultaten volgen door een persoonlijke webpagina waar BMI, vetpercentage, spiermassa en gewicht overzichtelijk worden bijgehouden. De cliënt maakt hiervoor gebruik van de Youw8 Body Monitor, een digitale weegschaal die in draadloze verbinding staat met de webpagina. Bij aanvang van het HealthCoach programma moet er wel eerst een persoonlijk gesprek met de diëtist plaatsvinden, vervolgens volstaat het online traject om tot goede resultaten te komen.

Van trend naar traject
´Wij zagen de trend van online dieetbegeleiding maar we wilden dit alleen doen met de inzet van professionele tools. De diëtist moet tenslotte kunnen vertrouwen op de resultaten die van afstand gemeten worden, maar ook de cliënt moet het gemakkelijk kunnen gebruiken. De keuze voor Youw8 was dus logisch, ook omdat zij zowel door professionals als door consumenten gebruikt worden, dat zegt toch wel wat.´ Janneke Koeman - oprichter HealthCoach.

Meer informatie
www.healthcoach.nl - Afslankkliniek Hippro heeft vestigingen in Heiloo, Amsterdam en Hippolytushoef. Kijk online of neem contact op via 020-772 62 77 of

info@healthcoach.nl
www.youw8.com - Voor meer informatie over de Youw8 Body Monitor kijk op de website of neem contact op via 040-2631234 of info@youw8.com