Axess Liften lanceert nieuwe range traditionele personenliften


Axess Phenom mrl en Axess Bravo

BARNEVELD, 20100128 -- Bij de keuze voor een personenlift staan doorgaans twee belangrijke zaken centraal: de praktische toepasbaarheid en het design. Binnen de nieuwe lijnen Phenom mrl en Bravo is dan ook bijzonder veel aandacht besteed aan de vormgeving.

De uitvoeringen van Phenom mrl en Bravo zijn in 3 stijlen te verkrijgen: Modern Life, Classic en speciaal voor de fijnproever is de Future Trend ontwikkeld. De Future Trend modellen zijn ontworpen door Andreas Zapatinas. Deze Italiaanse stijlmeester ontwierp onder meer automodellen voor BMW en Alfa Romeo. De lift ziet hij dan ook niet als rechthoekige doos, maar als een uiting van design en onderscheiding. De PHENOM mrl is een machinekamerloze tractielift, de BRAVO werkt met een hydraulisch systeem.

Als extra uiting van design en identiteit introduceert Axess tevens de stijlvolle designmodule: het Blue Line concept. Als onderdeel van de bedieningstableaus, de knoppen en de deurstijlen versterkt Blue Line de eenheid van de gebruikte elementen, met blauw als de kleur van rust. Het verticale, verlichte lijnenspel impliceert de beweging van de lift. Het Blue Line concept is optioneel leverbaar op alle personenliften.

Axess Liften