Quince ontwikkelt uniek online rekencentrum


AMSTERDAM, 20100128 -- Quince heeft voor adviesbureau Maze Consult een uniek online rekencentrum ontwikkeld, waarmee cliënten pro-actief kunnen laten uitrekenen of het rendabel is om verder met het adviesbureau in zee te gaan. Bovendien maakt de online dienst fysieke bedrijfsbezoeken veelal overbodig, wat opdrachtgevers tijd en geld bespaart.

Maze Consult is een adviesbureau dat zich bezighoudt met het opsporen en incasseren namens organisaties van teveel betaalde werkgeverspremies en het maximaliseren van werkgeverssubsidies. Om de werkzaamheden efficiënter te laten verlopen en meer inzichtelijk te maken voor de opdrachtgevers vroeg Maze Consult aan Quince om een digitale oplossing.

Onder de naam Rooddirect ontwikkelde Quince een online rekencentrum, waar de tools van het adviesbureau zijn ondergebracht. Daarmee kunnen cliënten al in een vroeg stadium laten uitrekenen of het zinvol is om de diensten van het adviesbureau verder in te schakelen. Zodoende zijn zij ervan verzekerd dat de volledige inzet van Maze Consult concreet financieel voordeel gaat brengen.

Dankzij de online tools is het bovendien veelal niet meer nodig om de cliënt met een delegatie te bezoeken, de administratie door te spitten en daarbij kostbare werkplekken bezet te houden. Dat bespaart de opdrachtgevers nog meer tijd en geld. Zij kunnen volstaan met het uploaden van relevante gegevens uit hun administratie, waarna zij de voortgang online op de voet kunnen volgen. Quince ontwikkelde tevens een nieuwe website met een nieuwe look & feel voor Maze Consult.

Maze-oprichter Danny de Klerk: "Dank zij ons nieuwe rekencentrum kunnen wij nu veel sneller, transparanter en privacy-veilig opereren. De reacties van onze klanten zijn zeer positief te noemen. Quince is voor ons de ideale partner gebleken, zowel in technische zin maar zeker ook qua vormgeving van ons profiel in de markt."

www.rooddirect.nl

Quince is een communicatiebureau met expertise op het gebied van digitale media, online marketing en actiemarketing binnen de retail en b-to-b markt. Op strategisch niveau worden concepten en campagnes ontwikkeld én in huis uitgevoerd door een van de vier disciplines die het bureau vormen. De vier disciplines zijn print media, digitale media, marcom software development en events.

Quince





Ingezonden persbericht