Politie Zeeland


---


O-164-2010 Aanrijding in Goes
In de nacht van woensdag op donderdag rond 01.00 uur vond er op de Ringbaan West in Goes een aanrijding plaats tussen een busje en een motorfiets.
De 46-jarige bestuurder van het busje uit de gemeente Goes reed over de Ringbaan West komende uit de richting Goes-Noord en wilde bij de verkeerslichten de kruising oversteken.
De 18-jarige motorrijder uit Zierikzee reed over de Ringbaan West, komende uit de richting van de Houtkade. Hij wilde bij de verkeerslichten de kruising oversteken richting van Albert Joachimikade. Door onbekende oorzaak kwamen beiden op de kruising met elkaar in aanrijding. Het busje reed na de aanrijding tegen een bord aan de Ringbaan West.
De motorrijder is, met in ieder geval een gebroken been, overgebracht naar het Oosterscheldeziekenhuis. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd.

Z-165-2010 Harley Davidson weggenomen, Hulst
Donderdagochtend tussen 09.30 uur en 11.00 uur is een motor, die geparkeerd stond aan het Nassaubolwerk in Hulst weggenomen.
Het betreft een paarse Harley Davidson, type Roadking Classic met het kenteken MD-DX-67. De motor heeft een waarde van enkele tienduizenden euro's.

O-166-2010 Diefstal bankpas, Serooskerke (S)
Woensdagochtend rond 11.00 uur is, uit een auto die aan de Serooskerkseweg in Serooskerke (S) stond, een bankpas weggenomen.
De 48-jarige bestuurster van de auto uit de gemeente Schouwen-Duiveland zag rond genoemd tijdstip een auto met pech staan. Terwijl ze de automobilist probeerde te helpen is, vermoedelijk door één van zijn passagiers, de bankpas uit haar niet afgesloten auto weggenomen.
Met de pas blijken die middag honderden euro's te zijn gepind.

---- --