Ingezonden persbericht


Utrecht, 28 januari 2010

Vier nieuwe, verrassende bestemmingen!

Wat & Hoe Select:
Krakau, Costa Brava, Dublin en Normandië

De Wat & Hoe Select-gidsen zijn sinds hun introductie in 2008 enthousiast ontvangen door reislustig Nederland en Vlaanderen. Deze serie uitstekende, moderne, compacte en scherp geprijsde reisgidsen wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe titels. De vier nieuwste Europese bestemmingen zijn Krakau, de Costa Brava, Dublin en Normandië.

De zeer doeltreffende Wat & Hoe Select-reisgidsen zijn met hun pocketformaat en gewaardeerde ringband onmisbaar bij iedere trip. De gedetailleerde kaarten aan de binnenkant van het driedubbel uitklapbare omslag, de speciaal geselecteerde tips, de kleurrijke foto's en de duidelijke indeling zorgen ervoor dat de reiziger het beste uit zijn vakantie of weekendje weg haalt. De vertrouwde, betrouwbare Wat & Hoe-kwaliteit is natuurlijk gegarandeerd!

ISBN 978 90 215 4654 4

Krakau

Krakau is een van de verrassendste nieuwe bestemmingen voor een stedentrip. Deze stad, ook wel het 'Florence van Polen' genoemd, is een van de mooiste steden van Europa! Krakau heeft diverse oorlogen ongeschonden doorstaan en is bekend om de vele renaissancegebouwen.

ISBN 978 90 215 4656 8

Costa Brava

De Costa Brava is de meest bezochte kuststreek van het Middellandse Zeegebied en heeft veel meer te bieden dan alleen strand en zee. De ruige, grillige kust, afgewisseld met schilderachtige baaien, het prachtige, vaak stille achterland en historische steden als Barcelona en Girona zijn een bezoek meer dan waard.

ISBN 978 90 215 4655 1

Dublin

Dublin biedt voor elk wat wils: bezienswaardigheden, cultuur, prachtige winkels en een bruisend nachtleven. De Ierse hoofdstad met haar rijke historie, beroemde kathedralen en interessante musea is zomer en winter een prima bestemming voor een stedentrip.

ISBN 978 90 215 4653 7

Normandië

Deze noordwestelijke Franse regio met haar schitterende kust, groene wandelgebieden, prachtige steden en beroemde kazen is een absolute aanrader.

Wat & Hoe Select
Ringbandpaperback met flappen,
192 pagina's
Prijs: ¤ 9,95

De reisgidsen zijn nu verkrijgbaar via (online) boekhandel en warenhuis!




Ingezonden persbericht