Gemeente De Wolden


Persbericht












Zuidwolde, 28 januari 2010








Alle informatie gemeenteraadsverkiezingen in De Wolden op dewolden.nl/verkiezingen


Voor de eerste keer presenteert de gemeente De Wolden alle informatie over de  gemeenteraadsverkiezingen op een zogeheten subsite. Op een overzichtelijke manier krijgen bezoekers informatie over bijvoorbeeld de politiek, wie meedoen aan de verkiezingen en waar de stembureaus zijn. Daarnaast wordt er aandacht geschonken aan jongeren (jong&stem) en is er een verkiezingskalender. Ook is er een nieuwe film over het raadswerk te bekijken en is er wekelijks een interview te lezen met een fractievoorzitter.

Burgemeester Peter Snijders:'Gemeenteraadsverkiezingen vormen een hoogtepunt van de locale democratie. Inwoners kunnen door te stemmen invloed uitoefenen op hun leefomgeving. Het initiatief dewolden.nl/verkiezingen biedt de kiezer een goed beeld over de gemeenteraadsverkiezingen in De Wolden'.

Begin dit jaar heeft de gemeente haar vernieuwde website dewolden.nl geopend. Deze site heeft mogelijkheden om specifieke onderwerpen zoals gemeenteraadsverkiezingen in een aparte website onder te brengen. Hierdoor kunnen belangstellenden nog sneller hun informatie vinden.

Noot van de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met cluster communicatie, tel. (0528) 378241.



---- --