Een stijlvolle traditie in Naarden-Vesting


Kunst & Antiek Weekend Naarden-Vesting 2010

NAARDEN, 20091027 -- Van 28 tot en met 31 januari 2010 vindt in de sfeervolle ambiance van de Grote Kerk van Naarden opnieuw het Kunst & Antiek Weekend plaats. Meer dan veertig toonaangevende antiquairs en kunsthandelaren uit Nederland en België presenteren er hun collecties.

Een stijlvolle traditie:
In 2010 beleeft het Kunst & Antiek Weekend zijn 13e editie en er mag dus met recht van een traditie gesproken worden. Het succes van deze beurs is te danken aan de unieke combinatie van het kwalitatief hoogstaande aanbod, de bijzondere locatie en de laagdrempeligheid. In een ongedwongen sfeer geniet de bezoeker van meubelen, zilver, juwelen, schilderijen, tekeningen en prenten, van hoge kwaliteit maar zonder een pretentieus prijsniveau. En in de selectie van het deelnemersveld wordt door de organisatie, naast gevestigde en gerenommeerde namen, bewust ook ruimte geboden aan nieuwe, jonge exposanten. De toegankelijkheid van het Kunst & Antiek Weekend is een verademing in de wereld van kunst en antiek en wordt hooglijk gewaardeerd door zowel het publiek als de deelnemers.

Hedendaagse kunst:
Geheel in lijn met voorgaande jaren omvat het Kunst & Antiek Weekend ook in 2010 vrijwel de complete geschiedenis. Van ontroerende stukken uit de antieke oudheid tot moderne en hedendaagse kunst, o.a. gepresenteerd door Dolf D. van Omme, Martin Seegers Kunstbemiddeling, Galerie Noordeinde, Het Cleyne Huys, Galerie Lilly Zeligman, Kunstkamer HeerenRijk en Galerie des Beaux Arts.

De omgeving:
De prachtig gerestaureerde Grote Kerk, mede bekend door de wereldberoemde opvoeringen van de Matthäus Passion, staat in een schitterende omgeving. Een wandeling door het unieke vestingstadje met zijn vele antiek- en interieurwinkels is dan ook zeker aan te bevelen. Speciaal voor de gelegenheid opent Het Arsenaal (van Jan des Bouvrie) op zondag 31 januari zijn deuren.

Lunch- en dinerarrangement Paul Fagel
Exclusief voor bezoekers van het Kunst & Antiek Weekend heeft de bekende cuisinier Paul Fagel een lunch- en dinerarrangement samengesteld in zijn sfeervolle Restaurant Het Arsenaal.

Het Kunst & Antiek Weekend in het kort
Donderdag 28 t/m zondag 31 januari 2010, van 11.00-18.00 uur. (vrijdag 29 januari van 11.00-22.00 uur)
Locatie: Grote Kerk, Marktstraat 13, 1411 CX Naarden-Vesting
Entrée: ¤12,50 p.p. in de voorverkoop via www.kunstenantiekweekend.nl ¤ 15,00 p.p. tijdens de beurs
Parkeren: Gratis in en rond de Vesting, met een gratis shuttleservice.
Website: http://www.kunstenantiekweekend.nl