Audax redactie weekblad Party Dekselse dames koken voor redactie weekblad Party Maandag 11 Januari, 2010 Roddelen, zingen en dansen, de Dekselse dames gaan helemaal los bij roddelblad Party In deze aflevering worden de Dekselse dames ontvangen door het team van weekblad Party. Het wordt een interessante dag voor Doortje, want zij gaat op zoek naar BNâers, scoops en primeurs. Charlotte laat zich niet van de wijs brengen en maakt zich meester van de keuken om weer een heerlijke maaltijd op tafel te zetten.

Terwijl Charlotte druk bezig is met het ossenstaart-stoofpotje met rode wijn en de yoghurt-citroengelei, ondekt Doortje de wereld achter de glitter en glamour. Met Joop van Tellingen in de bosjes, BNâers interviewen en ja hoor, Doortje heeft een scoop ⦠Om Charlotte toch mee te laten genieten van haar belevenissen, regelt Doortje een privé optreden bij het fornuis.

âDekselse Damesâ is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie voor personeel dat daar werkzaam is en op het menu staat de Hollandse pot in de breedste zin van het woord. Zo vertonen zij hun kook- en huishoudkunsten dit seizoen in onder andere een moskee, bij de Nederlandse Hockey Dames en de Reddingsmaatschappij in Noordwijk. En ook Frans Bauer en zijn gezelschap komen aan de beurt.

âDekselse Damesâ wordt geproduceerd door Hello Everybody. Alle tips, weetjes en recepten van de betreffende afleveringen zijn terug te vinden op de website van Omroep MAX.

Omroep MAX 8 afleveringen Dekselse Dames Vrijdag 29 januari 2010 17.35 uur, Nederland 2