Gemeente Nieuwegein

maandag, 18 januari 2010

'BOUW JE EIGEN STADSHUIS' WEDSTRIJD

Haal nu de bouwplaat van het nieuwe Stadshuis op in het Infocentrum Binnenstad en doe mee met de 'Bouw je eigen Stadshuis' wedstrijd. Kinderen die hun Stadshuis mooi in elkaar knutselen en voor vrijdag 29 januari inleveren, maken kans op een groot LEGO pakket. Bouwplaat Stadshuis

Nieuw huis van de stad

Gemeente Nieuwegein bouwt hard aan het nieuwe Stadshuis van Nieuwegein. Met de bouwplaat van het Stadshuis kan iedereen nu meebouwen aan het nieuwe huis van de stad.

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen in januari bovendien meedoen aan de kleur- en knutselwedstrijd. Daarmee maken zij kans op een super leuk LEGO pakket.

Wat moet je doen?

1. Haal de bouwplaat op in het Infocentrum Binnenstad. 2. Kleur de bouwplaat mooi in. 3. Knutsel je Stadshuis in elkaar (ouders mogen helpen). 4. Lever je Stadshuis uiterlijk 29 januari in bij het Infocentrum Binnenstad.

Het Infocentrum Binnenstad zit op Borgstede 1 (achteraan het grote parkeerterrein in de binnenstad) en is open op dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Wat kun je winnen?

Voor de mooiste Stadshuizen hebben we deze geweldige prijzen:

Hoofdprijs (1x): LEGO Bouwplaats pakket

Troostprijs (3x): LEGO Graafmachine

Ook is er tijdens de prijsuitreiking voor alle deelnemers een leuke kleine prijs!

Prijsuitreiking

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de speciale prijsuitreiking. Deze vindt plaats op vrijdagavond 5 februari om 18.30 uur in het Infocentrum Binnenstad. Deelnemers ontvangen een uitnodiging.
---

---