Saxion Hogescholen
BR>

di 19 januari 2010

Saxion Open Deventer en Apeldoorn
/files/storage/mnc/OpenDagApeldoorn2007WS.JPG

Saxion organiseert dit studiejaar voor het eerst een (extra) open dag in januari. Komende vrijdagen in resp. Deventer en Apeldoorn.

Saxion organiseert dit studiejaar voor het eerst een (extra) open dag in januari. Op vrijdag 22 januari van 13.00 tot 16.00 uur vindt `Saxion Open' plaats in Deventer. Bezoekers kunnen dan speciaal terecht voor uitgebreide informatie over opleidingen die een februari-instroom hebben. Deze instroom biedt studenten de mogelijkheid om al in februari te starten met een hbo-opleiding. Tevens is de februari-instroom een uitkomst voor studenten die van opleiding willen veranderen.

Iedereen die niet in februari wil instromen, maar zich alvast wil oriënteren, is ook van harte welkom.

Er wordt informatie gegeven over alle opleidingen (zowel februari- als septemberinstroom) van Saxion, aansluiting voortgezet onderwijs, studiebelasting, studiekeuze, studieoriëntatie, de financiële kant van studeren en Saxion als werkgever. Docenten en studenten zijn aanwezig om informatie te verstrekken.

Van verschillende opleidingen zijn er op 22 januari voorlichtingen, proeflessen en demonstraties en er bestaat de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen met studenten. Geïnteresseerden kunnen zich tijdens de open dag ter plekke voor een opleiding van Saxion aanmelden.

Hoger Hotelonderwijs - Apeldoorn

Op 29 januari vindt de open dag in Apeldoorn plaats. Deze open dag is voor iedereen die zich wil oriënteren op het Hoger Hotelonderwijs. Het programma is hier te vinden.

Studenten die in februari 2010 nog willen starten dienen tijdig aangemeld te zijn in Studielink. Zij kunnen het best contact opnemen met de opleiding om te bespreken of er nog ruimte is om deel te nemen aan de intake-dag op 25 januari.

Bezoekers die zich inschrijven tijdens of naar aanleiding van de open dag op 29 januari kunnen in september 2010 starten met de opleiding.

Alle info over de Open Dagen van Saxion >>

HHO voltijd bachelor opleiding >>

HHO deeltijd bachelor opleiding >>


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
-----------------------------------------

Meer informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob Admiraal, directeur van de dienst Interne en Externe Betrekkingen van Saxion, tel. 053 - 487 16 31.