Gemeente Echt-Susteren


Minister van der Hoeven verleent certificaat

KISS Engineering BV, Edisonweg 19 uit Echt, gelegen op Bedrijvenpark De Berk, ontving uit handen van minister Maria van der Hoeven van Economische Zaken een certificaat inzake de Toewijzing Technopartner Label in het kader van het besluit Borgstelling MKB Kredieten.

Â

Door dit certificaat bevestigen het ministerie en ABN Amro bank aan KISS Engineering BV het volgende: âAls Nederland wil blijven meedraaien in de hoogwaardige kenniseconomie dan kunt u daar een bijdrage aan leveren. U beschikt over lef, kennis en doorzettingsvermogen om uw ideeën uit te voeren. De ABN Amro bank en het ministerie van Economische Zaken vinden het belangrijk dat goede ideeën een kans krijgen en zijn bereid te investeren in uw lef, kennis en doorzettingsvermogen.â

Over KISS Engineering

KISS Engineering BV is een nieuw bedrijf dat gevormd werd door Gisbertz Techniek en Hydroform Beheer/Hydroforming uit Echt. LIOF nam recent een belang van 30% in deze joint venture.

Â

Meer informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met dhr. Math Slangen van KISS Engineering BV, telefoon 0475-470465 of met Chrit Coenen, bedrijfscontactfunctionaris Gemeente Echt-Susteren, telefoon 0475-478478.