Ingezonden persbericht

Sony Ericsson biedt Nederlandse fans "Michael Jackson's This is It"
Sony Ericsson geeft fans van Michael Jackson de mogelijkheid om als eerste de Michael Jackson's This is It DVD in huis te hebben op dag van de release.

Badhoevedorp, 29 januari 2010 - Wie de Sony Ericsson Satio(TM) of Aino(TM) aanschaft, kan met de bijgeleverde voucher de Michael Jackson's This is It DVD in huis op de dag dat deze in de winkels ligt. Kopers kunnen met de code op de voucher op de website www.sonyericsson.com/thisisit de DVD bestellen. Als zij dit vóór 14 februari doen, krijgen zij op de dag van de realse de DVD als eerste de in huis. Ook kan met dezelfde code via de PlayNow(TM) music store de Michael Jackson's This is it CD gedownload worden op mobiele telefoon en PC.

Over Sony Ericsson
Sony Ericsson werd in oktober 2001 door Sony en Ericsson opgericht als een 50-50 joint venture tussen Sony en Ericsson, met het internationale hoofdkantoor in Londen en activiteiten in alle grote markten. Onze visie is om wereldleider in Communication Entertainment te worden; daar waar nieuwe communicatiestijlen entertainment worden via Internet en sociale media. Sony Ericsson biedt de consument boeiende ervaringen met zijn telefoons, accessoires, inhoud en applicaties. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.SonyEricsson.com/nl of u kunt contact opnemen met ons Call Center (0900-8998318). Dit nummer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 08.30 uur tot 18.00 uur en kost 10 cent per minuut. Alle Sony Ericsson persberichten en hoge resolutiebeelden zijn te vinden op www.sonyericsson.nl/persbronnen

NOOT VOOR DE REDACTIE (

Ingezonden persbericht