Unilever NV



Dove pakt één voor één de gevolgen aan van de menopauze op de huid

Veel vrouwen zien tijdens of na de overgang hun huid veranderen, zonder te beseffen dat ze er iets aan kunnen doen. Dankzij Dove pro o age Advanced Beauty Care kunnen ze weer zelfverzekerd stralen. Dove moedigt vrouwen aan de beste, stralendste versie van zichzelf te zijn. Omdat echte schoonheid geen leeftijd kent.

Opvliegers, slapeloosheid, prikkelbaarheid... het zijn allemaal kwaaltjes die we spontaan associëren met de overgang. Een minder stevige, doffe huid wordt echter zelden genoemd. Toch is het een veelvoorkomende klacht van vrouwen die in de overgang komen. De huid ondergaat in die fase nog andere drastische veranderingen. Het celvernieuwingsproces verloopt trager, waardoor de huid dunner en doffer wordt. De huid wordt droog en trekkerig en wordt slapper omdat ze haar elasticiteit en veerkracht verliest. De teint wordt minder egaal, omdat het pigment minder mooi wordt verdeeld en zich concentreert in de typische ouderdomsvlekjes. Adertjes worden zichtbaar door de dunner wordende huid en de huid verliest haar glans.

De lijn Dove pro o age Advanced Beauty Care pakt al deze symptomen één voor één aan. Dove gelooft dat een rijpere vrouw er niet uit hoeft te zien alsof ze twintig is, maar dat iedere vrouw prachtig en zelfbewust kan stralen, ongeacht haar leeftijd. Daarom is Dove pro o age, niet anti-age.

De huid bestaat uit verschillende lagen, die zich van onderen naar boven vernieuwen. Dit proces heet celvernieuwing. De bovenste laag van de huid is het oudst en bestaat uit dode huidcellen. Celvernieuwing is een natuurlijk proces dat zorgt voor een nieuw huidlaagje, met voldoende vet en vocht. De huid ziet er weer stralend uit en is weer steviger en strakker. Na de overgang gaat dit natuurlijke proces steeds langzamer.

De juiste werkzame stoffen - zoals die zijn verwerkt in de Dove pro o age Advanced Beauty Care-formule - kunnen het celvernieuwingsproces weer versnellen. In twee weken tijd ziet de rijpere huid er weer steviger, stralender en soepeler uit. Drie krachtige, actieve bestanddelen zorgen voor een zichtbaar resultaat: natuurlijke lipiden, vitamine B3 en het hoogste percentage AHA's in vergelijking met de belangrijkste concurrenten op de consumentenmarkt.

De drie hoofdingrediënten

AHA's (Alpha Hydroxy Acids): zijn van nature aanwezig in ons lichaam en in planten en vruchten als suikerriet en druiven. Ze stimuleren de celvernieuwing en verwijderen de doffe, dode huidcellen. Daarnaast regelen ze de vochthuishouding en verhogen ze de aanmaak van collageen en elastine, zodat de huid weer soepel en steviger wordt. Fijne lijntjes vervagen en de vorming van nieuwe rimpeltjes wordt afgeremd.

Natuurlijke Lipiden: hebben bewezen de elasticiteit van de huid te verbeteren waardoor deze weer stevig, soepel en zacht wordt.

Vitamine B3: helpt bij te dragen tot een frisse en stralende teint en vermindert ouderdomsvekjes.

Assortiment Dove pro o age Advanced Beauty Care De Dove pro o age Advanced Beauty Care-lijn bestaat uit:


* Dove pro o age Advanced Beauty Care All Over Body Serum De nieuwkomer binnen de lijn en een krachtpatser van formaat. Het serum bevat de meest geconcentreerde formule van het hele Dove-assortiment en draagt extra zorg voor de rijpere huid. De gevolgen van de menopauze en het natuurlijke verouderingsproces worden doelgericht aangepakt. De celvernieuwing wordt gestimuleerd. Fijne rimpels vervagen. De huid wordt steviger, stralender en soepeler, in twee weken tijd.
* Dove pro o age Advanced Beauty Care Body Lotion Laat de doffe, droge huid herleven. De formule versnelt de celvernieuwing van de huid en zorgt voor een soepele en stralende huid.

* Dove pro o age Advanced Beauty Care Hand Crème Vermindert de zichtbaarheid van ouderdomsvlekken en fijne rimpels. Maakt de handen heerlijk zacht en stralend.

De Dove pro o age Supreme Moisture Care-lijn biedt rijke hydratatie en milde verzorging voor de rijpere huid en bestaat uit:


* Dove pro o age Supreme Moisture Care Cream Oil Lotion extra hydratatie voor de rijpere, droge huid.
* Dove pro o age Supreme Moisture Care Body Butter verwennende hydratatie die een extra droge, ruwe huid doet veranderen in een zachte, soepele huid.

Win een Turnover-zomergarderobe ter waarde van EUR 1.250

Het enige wat vrouwen daarvoor moeten doen is naar www.dove.com gaan en een originele reden opgeven waarom zij hun coltrui willen weggooien en zichzelf willen tonen. Dove pro o age Advanced Beauty Care geeft vrouwen van 50 jaar en ouder het zelfvertrouwen om zichzelf te laten zien. Om dat te stimuleren geven we vijf keer een nieuwe garderobe weg.