Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

INTERNATIONALE INDOOR-MOTORCROSS IN 2010 WEDEROM IN IJSSELHALLEN ZWOLLE

Evenement trekt nationale en internationale toppers

Zwolle, donderdag 16 juli 2009 - Ronkende motoren en grote stofwolken. IJsselhallen Zwolle wordt ieder jaar omgetoverd tot een motorparadijs. De Indoor-Motorcross trok samen met het Motorcycle-Event in 2009 ruim 17.500 bezoekers. Volgend jaar belooft het evenement, dat dan vanzelfsprekend wederom in Zwolle plaats zal vinden, nóg groter en spectaculairder te worden.

Van vrijdag 29 januari tot en met zondag 31 januari 2010 staat IJsselhallen Zwolle weer geheel in het teken van motoren. Zowel nationale als internationale toprijders rijden mee in de Indoor Motorcross. Naast bekende toppers uit diverse delen van de wereld kunnen bezoekers de komende editie onder andere genieten van stuntshows, supercross, supermoto, Stunt Night!, quads en een extra damesklasse. Een hal van 6.000 m² wordt omgetoverd tot een spectaculair indoorcircuit met meer dan 2.400 m³ leemzand. Tijdens de Indoor-Motorcross Zwolle kunnen bezoekers ook een bezoek brengen aan het Motorcycle-Event. Hier vindt men demonstraties, shows, proeflessen, modeshows en een beursvloer verspreid over diverse hallen met stands waar alle motormerken vertegenwoordigd zullen worden: van nieuwe en gebruikte motoren tot de nieuwste motorkleding en van motoraccessoires tot motorreizen. Grote namen als Ten Kate Motoren, Motorhuis Bakker, Anbergen Motoren, Wim ter Braake Motoren, AMC Motoren en Deroue Motoren hebben al bevestigd.

IJsselhallen Zwolle
IJsselhallen Zwolle behoort tot één van de meest aantrekkelijke beurzen- en evenementenlocaties van Noordoost-Nederland en ligt op een uur rijden van zowel Amsterdam, Utrecht als Groningen. Verdeeld over zes hallen is het complex geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.indoormotorcross.nl en www.motorcycle-event.nl.
---