Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Best Tof PiPS:lab in Paradiso
DVD & CD release | Installaties | Guerilla Acts | Muziek & Meer Wat wil jij later worden als je dood bent?

Paradiso, 29 januari 2010. Op deze legendarische avond wordt de poptempel aan de kwakzalverij van het krakkemikkige uitvinderscollectief PiPS:lab blootgesteld. Na tien jaar oefenen laten zij hun DVD en CD Best Tof PiPS:lab los op het publiek en veroveren de wereld met 'DIESPACE; the remix', een internetcommunity voor overleden mensen.

Gepresenteerd door MARJAN LUIF (Mevrouw ten Kate, VPRO) en met muzikale ondersteuning en cameo's van: JAMES PANTS (Stones Throw records/L.A) KNALPOT (Eat Concrete) BENJAMIN HERMAN (New Cool Collective) en een skypecameo van niemand minder dan OBOEMA (Jiskefet) die voorleest uit zijn nieuwste dichtbundel 'op een brommer'. Alle aanwezigen worden vereeuwigd in PiPS:lab's digitale hiernamaals tijdens het grote Diespace upload-spektakel in samenwerking met STIJLE WANT.

Kelder:
Hardlopend koud buffet onder muzikale en gastronomische begeleiding van HOTMAMAHOT met Herrie Gekkehuis aka Frans Power, Wapito Cohones, Basrabas, Sjefke de Kok en gastheer Merlijn Amaro.

Kleine Zaal:
KNOBSTICKER van de DOXfamilie gevolgd door niemand minder dan technobluescountryfunketier STEYE!

Afterparty:
De afterparty in de kleine zaal wordt verzorgd door REDNOSEDISTRIKT's DJ's AARDVARCK, SAN PROPER, KC the FUNKAHOLIC & STEVENdePEVEN met een gastoptreden van Benny Sings a lovesong. De grote zaal is in de late uren geheel in handen van DEKMANTEL met LITTLE LOUIS van french kiss. Oneseconds breekt visueel in met hun mobiele VJ-act.

Over PIPS:lab
PIPS:lab brengt verassend multimediaal theater met eigen software, eigen hardware, eigen muziek, eigen verhalen en eigen beeld. De leden van het interdisciplinaire gezelschap hebben zich ontwikkeld tot grootmeesters van het toeval. Met de computer als mengpaneel en muziek, theater, film, tekst en humor als ingrediënten voldoen projecten van PIPS:lab nooit aan de verwachtingen.

Vrijdag 29 januari | zaal open 19:00 uur
Paradiso | Weteringsschans 6-8 | Amsterdam 15 euro inclusief lidmaatschap | voorverkoop via AUB ticketshop

We are not responsible for loss of contact with any surviving relatives.

PiPS:lab Myspace Facebook YouTube Diespace promo

=======

Noot voor redacties


Ingezonden persbericht