50-jarig jubileum PRVMZ in Noord-Brabant
< br/> 25/01/2010 09:05

PRVMZ

50-JARIG JUBILEUM Provinciale Raad voor de Volksgezondheid en Maatschappelijke Zorg (PRVMZ) in Noord-Brabant

In 2010 bestaat de PRVMZ vijftig jaar. De PRVMZ is een provinciaal adviesorgaan dat gevraagd en ongevraagd adviseert en signaleert op hoofdlijnen van de volksgezondheid en zorgbeleid aan de provincie en het veld van zorginstellingen en maatschappelijke organisaties.

We vieren dit lustrum met een discussie over de 'Gezondheidsagenda voor de Toekomst'. De PRVMZ wil de volgende thema's voor de toekomst in Noord-Brabant agenderen:


- Gezondheid voor iedereen


- Duurzame zorg


- De kracht van kwetsbaarheid


- Ruimte voor de jeugd


- Mens en dier

Op vrijdagmiddag 29 januari 2010 organiseren we in het Provinciehuis een conferentie om met iedereen, die geïnteresseerd is in het toekomstige beleid van de provincie Noord-Brabant te discussiëren over deze thema's. Er staan een aantal prominente inleiders op het programma, maar we willen vooral met u in gesprek over deze thema's.

Een volgende jubileumactiviteit vindt plaats op 5 maart 2010 in het Provinciehuis. Op die dag zullen de thema's van de 'Gezondheidagenda voor de Toekomst' op een praktische wijze onder de aandacht worden gebracht. Vele vooruitstrevende en innovatieve praktijken en projecten uit onze provincie zullen zich op een verrassende wijze presenteren. De uitnodiging hiervoor kunt u eind januari/begin februari verwachten.

Op 29 januari en 5 maart ontvangen alle aanwezigen het PRVMZ-jubileumboek. In het boek aandacht voor de historie van de PRVMZ en de provinciale rol op het gebied van volksgezondheid en maatschappelijke zorg. Centraal in het jubileumboek staan de thema's van de toekomst met bijzondere bijdragen van experts op de betreffende gebieden en met voorstellen, adviezen en ideeën vanuit de PRVMZ.

Als u meer wilt weten over bovenstaande activiteiten en de toekomstthema's, neem dan alvast een kijkje op www.prvmz.nl/jubileum en ontdek meer over de Gezondheidsagenda voor de Toekomst.





http://www.prvmz.nl/jubileum